Denizli'ye Maldivler'den Dört Gemi Kum Getiriyor

Sinpaş, Denizli’deki projesi AquaCity'deki 5 bin metrekarelik kumsalı için Maldivler’den özel kum getiriyor.

Haziran 2017'de teslim edilecek projeden 750 milyon liralık ciro hedeflendi. Televizyonda olay bu ! BURÇİN GÖKTAN [email protected] SİNPAŞ Yapı, Batı Ege Gayrimenkul firmasıyla Denizli’de konut yapmak için kolları sıvadı. Bölgede bin 800 konut ve 25 bin metrekare ticari alan için inşaata başlayan Sinpaş, AquaCity Denizli projesini 2017 yılının haziran ayında tamamlamayı hedefliyor.

'DENİZLİ'YE SU GETİRECEĞİZ'

Denizli’de konuşan Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik, AquaCity ile Denizli’ye su getireceklerini belirtti. Projeyi 210 bin metrekare arazi üzerinde geliştirdiklerini söyleyen Çelik, projede 5 bin metrekare kumsal tasarladıklarını söyledi. Çelik, "Maldivler'in çok özel beyaz bir kumu var. Biz de projedeki kumsal için 3-4 gemi aracılığıyla Maldivler’den kum getireceğiz" dedi.

AÇIK HAVA ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Batı Ege Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik de, projede 4 farklı tipte konut seçeneği sunduklarını belirterek, “Denize sıfır mesafede yalı tipiyle olan konutlarımız, sessiz bir yaşam seçenler için orman manzaralı dairelerimiz, kumsala yakın daire seçeneklerimiz ve yüksek kulede rezidans dairelerimiz bulunuyor” diye konuştu. Mahmut Çelik, AquaCity’de açık hava sinemanın yanı sıra bir de açık hava alışveriş merkezi Street Mall’un da yer alacağını kaydetti.

 

Editör: TE Bilişim