Prens El Welid Bin Tallal Bin Abdülaiz El Suud ve ailesi özel jetiyle bugün Bodrum'a geliyor.  Prens Dünyanın en zengin 19. adamı olma özelliğini taşıyor.

Yatı Bodrum'da Demirli

Prens El Welid Bin Tallal Bin Abdülaiz El Suud tatil için Bodrum'a geliyor. Prens ve ailesinden önce özel yatı geldi. Bodrum'daki Barbaros Koyu'na demirleyen yatın etrafında sıkı güvenlik önlemleri alındı. Prens El Welid Bin Tallal Bin Abdülaiz El Suud, eşi Prenses Amira ve çocuklarının ise özel jetle Bodrum'a geleceği öğrenildi. Suudi Arabistan Kralı Abdullah'ın yeğeni 57 yaşındaki Prens El Welid Bin Tallal Bin Abdülaiz El Suud'a ait olan 88 metrelik `Kingdom 5 KR' adlı süper lüks yat bu sabah saatlerinde Bodrum'un Yalı Beldesi'ndeki Barbaros Koyu'na demirledi. Sahilden 2 mil açığa demirleyen ve üzerinde yüzme havuzuyla bir helikopterin bulunduğu yat, yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu. 

19.4 Milyar Dolar Serveti Var

Forbes Dergisi'nin iki yıl önce yayımladığı dünyanın en zenginleri listesinde, 19.4 milyar dolarlık servetiyle 19'uncu sırada yer alan Suudi prensin yatının etrafında zodyak botlarla geniş güvenlik önlemi alındı. Korumalar yatın üzerinde dürbünle etrafı gözledi. Bugün akşam saatlerinde, yanına eşi Prenses Amira ve çocuklarını alarak özel jetiyle Bodrum'a geleceği öğrenilen Suudi prensin yatına bol miktarda yiyecek, içecek takviyesi yapıldı.  40

40 Mil Hız Yapıyor

İçinde iki master, altı suit kabin, her türlü su sporlarının yapılması için gerekli araç gereçlerin bulunduğu yatta, prens ve ailesinin kaldığı kabin ve yemek odasının büyük bölümünün altın kaplama olduğu belirtildi. İki motor yat ve bir helikopterle saatte 40 mil hız yapabilen yatın Rodos'tan geldiği öğrenildi. Birçok Afrika ülkesine yaptığı yardım ve sosyal destek projeleriyle tanınan Suudi prensin, ailesiyle Bodrum ile Fethiye arasındaki koylarda tatil yapacağı öğrenildi.

Editör: TE Bilişim