Tekneden Düştü Kayboldu

Kadıköy'de içinde 4 kişinin bulunduğu tekneden başka bir tekneye geçmek isteyen bir kişi ayağının kayması sonucu Kurbağalıdere'ye düştü.

İtfaiye erlerinin ve dalgıçların yaptığı arama çalışmalarından sonuç alınamadı. Kurbağalıdere'de dün gece saat 22.00 sıralarında, içinde 4 kişinin bulunduğu tekneden başka bir tekneye geçmek isteyen 74 yaşındaki Mehmet Ulvi Avşar, ayağının kayması sonucu düştü.

Aynı teknede bulunan Tufan Avşar, ağabeyinin dereye düştüğünü görünce kurtarmak için peşinden dereye atladı, ancak başarılı olamadı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin uzun süren arama çalışmalarından sonuç alınamadı. Bunun üzerine ara verilen çalışmalara sabah saatlerinde dalgıçlar tarafından yeniden başlanacağı belirtildi. Tufan Avşar, "Ayağı kaydı ve dereye düştü. Kurtarmak için peşinden atladım. Dayanabildiğim kadar aradım fakat onu bulamadım" dedi.

Bir görgü tanığı ise şunları söyledi: "Arkada mangal yakan bir grup vardı. İlerleyen saatlerde yan taraftan birkaç kişi geldi. Cama vurdular. İçeriden yarı çıplak vaziyette bir kişi çıktı. Orada uzun süre beklendi. Ondan sonra ambulans, itfaiye geldi buraya."

Editör: TE Bilişim