YILDIRIM: KÜÇÜK HESAPLARLA İŞİMİZ OLMAZ
 
ERZİNCAN - Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, ''Küçük hesaplarla işimiz olmaz, tek hesabımız var o da millete hizmettir'' dedi. 

Yıldırım, 13 Şubat Spor Salonu'nda yapılan AK Parti Erzincan Merkez İlçe 3. Olağan Kongresi'nde, AK Parti kongrelerinin bayram havasında geçtiğini söyledi. 

AK Parti kongrelerinde kavganın olamayacağını ifade eden Yıldırım, şöyle konuştu: 

''Küçük hesaplarla işimiz olmaz. Tek hesabımız var o da millete hizmettir. Bu millete ancak hizmet eden efendi olur. Meclis ve yerel yönetimler olarak 5.5 yıldır bu milletin emirleri doğrultusunda çalışmalar yürütüyoruz. Eksikleri gidermek için çalışmalar yapıyoruz. Durmak yok, yola devam. Çünkü arkamızda 70 milyonluk milletin desteği var.'' 

"Polisin ve Jandarmanın rüşvet aldığını ima etmedim"

Bir gazetede ''güvenlik güçlerinin rüşvet aldığı'' yönünde haber yer aldığını belirten Bakan Yıldırım, şöyle devam etti: 

''Ülkenin çözümleri adına ortaya hiçbir şey koyamadıkları gibi yaptıkları tek iş var, onu bunu çekiştirmek, dedikodu yapmak, iftira atmak. Bırakalım, onların boş zamanı çok. Varsın boş konuşsunlar, iftira atsınlar, dedikodu yapsınlar. Bizim yapacak çok işimiz var. İşimiz başımızdan aşkın. Ülkenin bekleyen sorunları var. Bunları çözmeye devam edeceğiz. Bakın bu ülkenin birliği beraberliği için, güvenliği için gece gündüz demeden çalışan, asayişi sağlayan güvenlik kuvvetlerimiz, polisimiz ve jandarmamız böylesine fedakar halde çalışırken, işte bu köhne zihniyet, bu iflas etmiş zihniyet ve onun yandaşları, bizleri sanki bu güvenlik kuvvetlerimizi ilzam ediyormuşuz gibi bir takım yalan haberler yayınlıyor. Daha geç değil evvelki gün, büyük gazetenin birinde bir haber, 'Bakan, polis ve jandarmanın rüşvet aldığını ima etti.' Külliyen yalan, külliyen iftiradır. Buradan ilan ediyorum. Bu ülkenin polisine, bu ülkenin jandarmasına haksız yere, asılsız yere suç isnat eden, hem de benim ağzımdan bunu veren bu basın yayın organlarını sizler adına milletim adına kınıyorum.''

 

Editör: TE Bilişim