YUNANİSTAN TURIZM BAKAN YARDIMCISI CANNES DAKİ KRUVAZİYER FUARINDA MARMARİS ve DİDİM STANDINI ZİYARET ETTİ

Marmaris ve Didim limanları, 30 Kasım – 2 Aralık 2010 tarihleri arasında gerçekleşen, Fransa’nın Cannes şehrindeki Avrupa’nın en büyük kurvaziyer fuarlarından ve sektörün önde gelenlerinin buluşma noktası olan Seatrade Med Convention’a katılım gösterdi.

Türkiye’yi ve Türk limanlarını tanıtmak adına ülkemizden bu büyük fuara katılan yalnızca Marmaris ve Didim Limanları oldu. Görüşmelerin çok verimli geçtiği fuarda 2011 ve 2012 kurvaziyer sektörü masaya yatırıldı. Yeni gemilerinin önümüzdeki iki sene boyunca limanlarımızı ziyaret edeceği müjdesi kurvaziyer firmaları tarafından verildi.

Yunanistan’ın da katılım gösterdiği fuarda Yunanistan Turizm Bakan Yardımcısı George Nikitiadis Marmaris/Didim standını ziyaret etti. Türkiye ve Yunanistan arasındaki turizmin geliştirilmesi adına fikir alış verişinde bulunuldu. Bakan’a baklava ve lokum ikram edildi, Marmaris ve Didim Liman İşletmeleri Yönetim Kurulu üyesi Şükrü Tugay Yunanistan Turizm Bakan Yardımcısı’na Türklerin Yunanistan’ı ziyaretlerinde vizelerin kaldırılması için temennide bulundu. Yunanlı Bakan yardımcısı kendi seçim bölgesinin Rodos olduğunu hatırlatarak Marmaris’i ziyaret etmek istediğini bildirdi.

Editör: TE Bilişim