Posidonia Fuarı Ekim 2020'ye ertelendi  

www.seanews.com.tr  de  yer alan habere göre 1-5 Haziran 2020'de Yunanistan'ın Atina şehrinde yapılacak olan dünyanın en önemli denizcilik fuarlarından olan Posidonia Denizcilik Fuarı  ertelendi. Konuyla ilgili şu açıklama yapıldı :

"Coronavirus-COVID-19 salgınının bir sonucu olarak karşılaştığımız artan zorluklar ve aynı zamanda WHO ve Yunan Hükümeti'nin sağlık  yönergeleri doğrultusunda,  katılımcılarımızın ve ziyaretçilerin sağlık ve refahını koruma ihtiyacı gereği Atina Metropolitan Expo'da gerçekleşecek  Posidonia Fuarını ve fuarla birlikte gerçekleşecek olan tüm spor aktivitelerini ve konferansları  1-5 Haziran 2020'den 26-30 Ekim 2020'ye erteleme kararı aldık.

Halen orijinal tarihlerimizi çevreleyen belirsizlik, Posidonia'nın uluslararası karakteri ve katılımcılarımızın ve ziyaretçilerin seyahat ve lojistik düzenlemelerinin yanı sıra sergilerinin gönderilmesi konularında yaşadıkları baskı göz önüne alındığında, bu kararı erteleyemeyeceğimiz sonucuna vardık.

Bu adımı, Ekim tarihleri için anlaşmalarını ve desteklerini teyit eden Posidonia’nın destekleyici kuruluşlarına danışarak attık.

Katılımcılarımızın, ziyaretçilerimizin ve serginin kendisinin yararına şu anda harekete geçmenin gerekli olduğuna inandık.

Önümüzdeki birkaç gün içinde Ekim programımızla ilgili daha fazla ayrıntı web sitemizde yer alacaktır."

Denizhaber Özel

Editör: TE Bilişim