Ödül töreninde, RMK Marine tarafından inşaa edilen 45 metrelik ‘Karia’ ve 30 metrelik ‘Sarafin’ adlı süperyatlar, ‘Jüri Özel Ödülü’ nü aldılar. Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi M. Koç törendeki konuşmasında, şunları söyledi: “Dünya yatçılarının buluştuğu prestijli organizasyonların güzel İstanbul’umuzda gerçekleşmesini çok önemsiyor ve artmasının ülkemiz için faydalı olacağını düşünüyorum. Bu tür organizasyonlar, Türkiye’de hızla gelişmekte olan yat imalat sektöründeki kalite ve başarıyı, dünyanın önemli broker ve imalatçılarının gözleri önüne seriyor. RMK Marine, ileri teknoloji yatırımları ve kalitesi ile dünya süperyat imalatçıları arasında önemli bir yerde, büyük özenle tersanemizde inşaa ettiğimiz Karia ve Sarafin yatlarının uluslarası platformda ödüllendirilmesi beni çok mutlu etti. İnşallah bu örnekler ile ülkemiz yat imalat sektöründe daha iyi yerlere gelecek.”
 
Vodafone Türkiye 5 dalda birinci oldu
 
Vodafone Türkiye, Mediacat dergisi tarafından açık hava mecrasının en iyilerini ödüllendirmek amacıyla düzenlenen MediaCat Out of Home Awards’dan 5 dalda birincilik ödülü aldı. Vodafone’den yapılan açıklamaya göre, 6 yıldan bu yana açıkhava reklamcılığının en başarılı işlerini ödüllendirmek üzere hayata geçirilen MediaCat Out of Home Awards’da Vodafone, 5 dalda aldığı birincilikle en çok ödül kazanan marka oldu. Vodafone Türkiye Pazarlama İletişimi Direktörü Gizem Keçeci, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, tüketicinin tercih ve beklentilerinin sürekli değiştiği günümüz dünyasında, reklam iletişimini de bir bütün halinde kurgulamak ve bu bütünün tüm parçalarında, yenilikçi, markanın iletişim ihtiyaçlarına hizmet eden özgün fikirlerle var olmak gerektiğine işaret etti.
 
Turkcell’e ödül bu kez New York’tan geldi
 
Turkcell, New York’ta toplanan ‘Yatırımcı İlişkileri 2012 Zirvesi’nde Yatırımcı İlişkileri Küresel Değerlendirme Kuruluşu (IRGR) tarafından, ‘En Gelişmiş Online Faaliyet Raporu’ dalında ödüllendirildi. IRGR’ın Online Faaliyet Raporu değerlendirmesi, kurumsal kimliklerini dinamik ve yaratıcı şekilde ortaya koyma yeteneğine sahip şirketleri saptamayı hedefliyor. Bu yıl, aralarında dünyanın önde gelen çok uluslu şirketlerinin de yer aldığı değerlendirmenin ilk etabında Kuzey Amerika ve Avrupa Bölgesi’ndeki 23 ülkeden 117 şirket katıldı. Turkcell, Avrupa bölgesinde BASF, Bayer, Shell ve Philips gibi sektörlerinde öncü şirketler ile birlikte değerlendirmeye alındı. Turkcell’in ödüle layık görüldüğü ‘Çevrimiçi Faaliyet Raporu’ dalında, değerlendirme, içerik, tasarım ve interaktivite, teknoloji ve veri yönetimi kriterlerine göre yapılıyor.
 
İŞ’te KOBi iki dalda üstünlük sağladı
 
İş Bankası’nın KOBİ’ler için hazırladığı internet sitesi İŞ’TE KOBİ (istekobi.com.tr) ‘SUNUMATİK’ uygulamasıyla ödüle layık görüldü. Communicator Awards’tan iki ödül alan SUNUMATİK, KOBİ’lere hazır şablonlar yardımıyla etkili firma tanıtım sunumları hazırlama imkânı sunuyor. KOBİ’lerin kullanımına 2011’de açılan ve bugüne kadar 1800’ün üzerinde KOBİ’nin kullandığı SUNUMATİK uygulaması, Uluslararası Görsel Sanatlar Akademisi tarafından bu yıl 18’incisi düzenlenen ve alanında dünyanın en büyük organizasyonlarından biri olan ‘Communicator Awards’ yarışmasının Profesyonel Servisler’ ile ‘İnternet uygulamaları/Servisleri’ kategorilerinde ‘Üstünlük’ ödüllerini kazandı. SUNUMATİK 8., İŞ’TE KOBİ ise 25. ödülünü kazandı.
 
Money Kart’a ‘En İyi Müşteri Deneyimi’
 
Garanti Ödeme Sistemleri, Money Visa ile ‘Temassız ve Mobil Ödeme Ödülleri Yarışması’nda En İyi Müşteri Deneyimi Ödülü’ne layık görüldü. Garanti Bankası’ndan yapılan açıklamada, Money Visa’nın, uluslararası ‘Contactless Intelligence’ organizasyonu tarafından bu yıl 5. kez düzenlenen yarışmada, kullanıcı dostu olma, rahatlık ve hızlı işlem yapma özellikleriyle ödülü almaya hak kazandığı bildirildi. Garanti Ödeme Sistemleri Eş Başkanı Mehmet Sezgin, 1.5 milyona yaklaşan temassız kartla ödeme sistemlerinde ulaştıkları uzmanlığın, Money Visa’nın kazandığı ‘En İyi Müşteri Deneyimi Ödülü’yle uluslararası alanda bir kez daha onaylandığını belirtti.
Editör: TE Bilişim