20. Geleneksel Kariyer günleri kapsamında İTÜ Denizcilik Fakültesi KOÇ Holding bünyesindeki DİTAŞ Denizcilik'i ağırladı.

Konferansa şirketi temsilen okulumuzun '99 yılı mezunu Sn. Semih Öney katıldı. Konferansa hazırladığı slayt ile DİTAŞ Denizcilik'i tanıtarak giriş yapan Semih Öney, şirketin genel politikasından bahsetti.

Bir tanker firması olan DİTAŞ Denizcilik’in yönetim kararıyla her gemisine stajyer koymayı amaçladığını söyledi. Gemilerin hatları ve gemiler hakkında detaylı bilgi veren Salih Öney konuşması şirketin büyüme planları hakkında bilgi vererek devam etti ve tanker dışında başka bir tür gemi alımına sıcak bakmadıklarını belirtti.

Konferansa öğrencilerimiz ve Sn.Öney arasında gerçekleşen soru-cevap bölümüyle son verilirken, hatıra fotoğrafı çektirilip kokteyl alanına geçildi. Kokteylin ardından şirketin bu sene alacağı stajyerler için Kariyer Kulübü'nde sözlü mülakat düzenlendi. Bu organizasyon için Kariyer Kulübü’ne teşekkür eden Salih Öney  okuldan ayrılırken öğrenciler tarafından uğurlandılar.

Editör: TE Bilişim