Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü bünyesine kadrolu memur alımı gerçekleştirilecek. Genel Müdürlüğün 32 kişilik boş kadrosuna 20 büro memuru, 10 deniz trafik operatörü ve 2 diğer mühendisler kadrosuna alım yapılacak.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, İŞKUR üzerinden yeni bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda çeşitli farklı kadrolarda alım yapılacağı duyuruldu. Bugün yayımlanan ilanlara başvurular koronavirüs salgını sebebiyle İŞKUR üzerinden online olarak yapılacak.

2 BÜRO MEMURU ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Büro memuru alım şartları şu şekilde ifade edildi:

Üniversitelerin iktisat, işletme, kamu yönetimi, uluslararası ilişkiler, maliye, çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri, uluslararası ilişkiler, siyaset bilimi ve kamu yönetimi, ekonometri, siyaset bilimi, uluslararası finans, ekonomi, bankacılık ve sermaye piyasası, bankacılık ve finans, muhasebe ve finansal yönetim, sigortacılık ve risk yönetimi, bankacılık, bankacılık ve finans, uluslararası ticaret, küresel ve uluslararası ilişkiler, ekonomi ve finans, bankacılık ve sigortacılık, işletme yönetimi, işletme-ekonomi, muhasebe ve denetim, muhasebe bilgi sistemleri, siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler, uluslararası işletme yönetimi, uluslararası işletmecilik bölümlerinin birinden veya eş değerliği YÖK’çe kabul edilen benzeri yurt içi/dışı okullarından/bölümlerinden birinden lisans düzeyinde mezun olmak.

- Serbest Muhasebeci Mali Müşavir (SMMM) belgesine sahip olmak.

- Vergi ve sosyal güvenlik mevzuatına hakim olmak.

8 BÜRO MEMURU ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Meslek yüksekokulu Deniz Ulaştırma İşletme Bölümü, Deniz ve Liman İşletmeciliği, Denizcilik, Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi, Elektronik ve Haberleşme, Elektronik ve Haberleşme Teknikleri, Haberleşme, Haberleşme Teknolojisi, Güverte bölümlerinden birinden önlisans düzeyinde mezun olmak.

5 BÜRO MEMURU ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

- Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, İşletme, İktisat, Lojistik, Ulaştırma ve Lojistik, Uluslararası Ticaret ve Lojistik, Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi, Uluslararası Ticaret, Uluslararası Lojistik Yönetimi, Uluslararası Ticaret ve Finans, Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret, Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik, Uluslararası İşletmecilik, Pazarlama bölümlerinin birinden veya eş değerliği YÖK’çe kabul edilen benzeri yurt içi/dışı okullarından/bölümlerinden birinden lisans düzeyinde mezun olmak.

- Lojistik Elemanı, Lojistik Meslek Elemanı, Lojistik Operasyon Elemanı, Lojistik Operasyon Sorumlusu, Depo Sorumlusu, Ambar/Depo Görevlisi, Malzeme Takip Ve Dağıtım İşçisi, Depo Sevkiyat Sorumlusu, Kapalı Depo Görevlisi, Satın Alma Sorumlusu, Satın Alma Görevlisi, Satın Alma Uzmanı, Malzeme Planlama Elemanı, Gümrük İşletme Meslek Elemanı, Gümrük Memuru, İthalat- İhracat Sorumlusu alanlarından en az birinde asgari 1 (bir) yıl iş tecrübesine sahip olmak, bunu iş yerinden alacağı hizmet belgesi ve sosyal güvenlik kurumu hizmet dökümü ile belgelemek.

2 MÜHENDİS ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Adli Bilişim Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Fizik Mühendisliği, Matematik Mühendisliği bölümlerinden birinden lisans düzeyinde mezun olmak.

Sistem yöneticisi veya ağ yönetim personeli olarak en az 1 yıl iş tecrübesine sahip olmak ve bunu ve bunu işyerinden alacağı hizmet belgesi ve sosyal güvenlik kurumu hizmet dökümü ile belgelemek.

Microsoft sunucu ürünlerinin yönetimini yapabilecek.

E-posta, Active Directory, Group Policy, DHCP,DNS yapılarını yönetecek.

Veri Depolama, Sanallaştırma ve Yedekleme sistemlerinin kurulumu ve idamesini gerçekleştirecek.

Kuruluşun açık kaynak kodlu işletim sistemi çalışmalarında görev alacak.

Linux tabanlı işletim sistemlerinin Kuruluş altyapısına entegrasyonunu sağlamada görev alacak

Linux sunucuların yönetilmesi, yedeklenmesi ve kurulumu işlemlerini gerçekleştirecek.

Kuruluşta kullanılmakta olan ağ cihazlarının yönetecek.

Güvenlik cihazlarını yönetecek

Geniş alan ağ yönetiminde tecrübeli.

10 TRAFİK OPERATÖRÜ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Denizcilik alanında lisans düzeyinde eğitim veren yüksek öğretim kurumlarından birinden mezun olmak.

Uzakyol Kaptanı yeterlik belgesine sahip olmak ve anılan belge ile en az bir yıl kaptanlık yaptığını deniz hizmet belgesi ile belgelemek.

Kuruluşça yapılacak mülakat sınavına kadar ibraz edilmek üzere; ÜDS (Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavı) ve YDS (Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı)’den en az 60 veya TOEFL (Test of English As a Foreign Language)’dan en az 72 (iBT) veya GASM tarafından düzenlenen Denizcilik İngilizcesi sınavından en az 75 veya GTH Otoritesi tarafından düzenlenecek İngilizce sınavından en az 80 puan almak veya İdare tarafından düzenlenmiş olan kılavuz kaptan yeterliği ile fiili olarak herhangi bir kılavuzluk teşkilatında kılavuz kaptan olarak çalışıyor olmak.

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILACAK?

Alım yapılacak kadrolar İŞKUR üzerinden ifade edildi. Kıyı Emniyeti tarafından İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alım ilanında kadrolu kamu personel alınacağı belirtilerek, alım yapılacak kadrolar şu şekilde duyuruldu:

  • Büro Memuru
  • Deniz Trafik Operatörü
  • Diğer Mühendisler

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Koronavirüs salgını sebebiyle, başvurular İŞKUR üzerinden online olarak gerçekleştirilecek. Adaylar için başvurular bugün itibariyle başlamış olup 17 Ağustos 2020 tarihinde sona erecektir.

kamupersoneli.net

Editör: TE Bilişim