ÇANAKKALE KEPEZ LİMANI YOLCU GEMİLERİ SEZONUNU AÇTI

Yaz sezonunun açılmasıyla kurvaziyer yolcu gemileri de Çanakkale’ye uğrak yapmaya başladı. Bu yıl ilk yolcu gemisi Nisan ayı başında gelen Çanakkale Limanı, geçtiğimiz Cuma günü 3 yolcu gemisini daha ağırladı. Malta bayraklı Star Clipper, Malta bayraklı Corinthian II ve Bahama bayraklı Sea Dream II gemilerinde yolculuk eden Filipinler, Amerika ve Avustralya uyruklu turistler Çanakkale ziyaretleri sırasında Truva Antik Kentini ziyaret ettiler ve Çanakkale Kepez Limanı’nda bu yıl hizmete giren Setur Free Shop mağazasından alışveriş ettiler.

Çanakkale Kepez Limanı Ticaret Müdürü Evren BECEREN ve asistanı Esra DALDAL da yolcu gemisi kaptanlarını ziyaret ederek anı plaketi armağan etti. Gemi Kaptanları Çanakkale şehrine yaptıkları ziyaretten ve gördükleri misafirperverlikten memnuniyetlerini dile getirdiler.

Çanakkale Limanı’na Nisan ayı başından itibaren uğrak yapan 7 yolcu gemisi ile toplamda 1629 turist kentimizi ziyaret etmiş oldu. Çanakkale Limanı’na Kasım ayı başına kadar 24 yolcu gemisi daha uğrak yapacak.

 

Editör: TE Bilişim