Çanakkale Kepez Limanı çalışanları piknikte buluştu.

Çanakkale Kepez Limanı’nın Güzelyalı girişindeki Mesudiye Mesire Yeri’nde 18.05.2013-Cumartesi günü düzenlediği pikniğe, Liman Genel Müdürü Ali AKTOPRAK, Liman Müdürü Evren BECEREN ve eşi, Liman Teknik Müdürü Engin TEKKALMIŞ ve eşi, Liman Tesis Müdürü Fırat BOĞA,  Liman İdari İşler Yöneticisi Baki AKKOYUN ve eşi, Liman Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Huri ÖZGENÇ ile Kepez Liman personeli ve aileleri katıldı.

Pikniğe katılanlarla bir süre sohbet eden AKTOPRAK, daha sonra çalışanlar ile birlikte voleybol maçı yaptı. Çocuklar salıncak ve hamak keyfi yaparken, büyükler de en az çocuklar kadar eğlendi. Sadece ismi kalmış yakan top, istop, ip atlama gibi eski oyunlar bu piknikte can bulurken, tavla oynayan büyüklerin çekişmeleri de  hayli renkli görüntülere sahne oldu.

İşletmenin farklı birimlerinde görev yapan çalışanlar birbirleriyle sohbet etme fırsatı bularak stres attılar. Herkes organizasyon şirketinin hazırladığı zengin tabak ile hem karınlarını doyurdu, hem de eğlenceye doydu. Liman personeli güzel havanın tadını doyasıya çıkartırken mesaileri için de motivasyon kazanmış oldu.

Editör: TE Bilişim