Kdz. Ereğli’de bugün (13 Ocak 2021) İMEAK Deniz Ticaret Odası Kdz. Ereğli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Erdem’in organize ettiği, bölgedeki tersanelerin sorunlarının ele alınacağı bir toplantı düzenlenecek.

5084 Sayılı Yatırımların ve İstihdamın Teşviki Kanunu çerçevesinde Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından tahsis edilen yerlerin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından iptal edilmesi sonrasında Kdz. Ereğli'de tersanelerin sorunları masaya yatırılacak.

Deniz Haber Ajansı’na açıklamalarda bulunan İMEAK Deniz Ticaret Odası Kdz. Ereğli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Erdem, Milli Emlak Genel Müdürlüğü’nün tahsis ettiği yerlerde devam eden yatırımlar olduğunu, yaşanan sıkıntıların çözümü için Zonguldak milletvekillerini Kdz. Ereğli’ye davet ettiklerini belirterek Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın bu kararının masaya yatırılarak mağduriyetlerin giderilmesi için böyle bir toplantı düzenleyeceklerini söyledi.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Kdz. Ereğli Şubesi merkezinde gerçekleştirilecek toplantıya AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar ve Ahmet Çolakoğlu, beraberinde Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ve AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt katılacak.

Tersane sahiplerinin de hazır bulunacağı toplantı, bugün saat 13.30'da (13 Ocak 2021 Çarşamba günü) İMEAK Deniz Ticaret Odası Kdz. Ereğli Şubesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Editör: TE Bilişim