SUAY UMUT YENİDEN MEZUN OLDUĞU OKULUN SIRALARINDA

Sekizincisi düzenlenen İTÜ Denizcilik Fakültesi Kariyer Günleri'nin 4. gün konuğu ülkemizin ve dünya denizcilik sektörünün önde gelen şirketlerinden Dünya Denizcilik oldu.

Şirketin kurucusu ve yönetim kurulu başkanı SUAY UMUT ve yönetim kurulu üyelerinden Kpt. BARIŞ ZİYA KAYA,TUNCAY SAYGIVER ve SİNAN GÜL'ün katılımlarıyla gerçekleşen etkinliğin açılış konuşmasına,fakülte öğencilerine "değerli kardeşlerim" diyerek başlayan Suay Umut,bu sözleriyle mezun olduğu okuldan hiç kopmadığını bir kez daha göstererek tüm öğrenciler tarafından takdir topladı.

Öğrencilere,sıfırdan başlayarak yarattığı ve şu an birçok zabitin bünyesinde çalışmak istediği Dünya Denizcilik'i nasıl kurduğunu anlatan Suay Umut ayrıca mesleki birikimlerini de öğencilerle paylaştı.

Konferans sonrası yapılan kokteylde de Suay Umut ve şirket yetkililerinin öğrencilerle sohbetleri devam etti.

Kokteyl sonrası fakülte dekanı Prof. Dr. NİL GÜLER ve Suay Umut'un birlikte yaptıkları açıklamada iyi bir denizcilik eğitiminde yurt gereksiniminin önemine dikkat çekilirken hem Nil Güler hem de Suay Umut bu düşüncenin gerçekleştirilmesi için ne gerekiyorsa yapılacağını söylediler.

Editör: TE Bilişim