Karamürsel Denizcilik MYO Mezunlar Derneği eğitim seminerlerinden üçüncüsünü 23 Aralık 2011 Cuma günü Karamürsel Meslek Yüksekokulu Konferans salonunda gerçekleştirdi.
 
Değişimin yönetimi konulu seminer Dernek yöneticilerinden ve aynı zamanda K Tanker firmasında Yönetim temsilcisi/CSO olarak görev yapan Barış Kızıltaş tarafından sunuldu. Seminere Karamürsel Meslek Yüksekokulu , Barbaros Denizcilik Yüksekokulu öğrencileri ve iki okulun öğretim görevlilerinden oluşan yaklaşık 200 kişi Katıldı. 

Bu etkinlikler kapsamında 28 Aralık 2011 Çarşamba günü gerçekleştirilen kariyer gününe Mezunlar Derneği Genel Sekreteri Süleyman Umur , Akmar firmasından Operasyon Müdürü Tarık Gürsoy , Personel Müdürü Özge Ataman, Turkon firmasından insan kaynakları müdürü Hidayet Musa Cıbıroğlu, insan kaynakları uzmanı Murat Şahin ve Dryfleet firmasından Personel Md.Yard. Barış Erbaş Katıldılar. Verimli ve samimi bir şekilde gerçekleştirilen organizasyonun sonunda Mezunlar Derneği tarafından katılımcılara teşekkür plaketi verildi.
 
Dernek yöneticileri eğitim seminerlerinin ve kariyer günlerinin 2011-2012 akademik yılı sonuna kadar Karamürsel’de devam edeceğini ve bir sonraki semineri sınav haftaları ve sömestr tatili sonrasında 29 Şubat 2012 Çarşamba günü yapılacağını bildirdiler.

Editör: TE Bilişim