TKKD 32. Olağan Genel Kurul Toplantısı

Türk Kılavuz Kaptanlar Derneği 32. Olağan Genel Kurul Toplantısı Kadıköy Moda Spor Kulübü’nde gerçekleştirildi.

29 Ekim 2014 tarihinde gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını 31. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Kapt. İsmail Akpınar gerçekleştirdi. Toplantıda öncelikle Divan Heyeti belirlendi. Buna göre Divan Başkanı Kapt. Saim Oğuzülgen, Divan Başkan Yardımcısı Kapt. Salim Aydın ve Divan Katibi Kapt. Yusuf Koç olarak belirlendi.

Divan Heyetinin belirlenmesinin ardından İstiklal Marşı okundu ve tüm şehitler anısına saygı duruşunda bulunuldu. Daha sonra kardeş sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine söz verildi. Sırasıyla İTÜ Denizcilik Fakültesi (YDO) Mezunları Sosyal Yardım Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Kapt. Tahir Sarıoğlu, Denizcilik Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Müh. Bülend Temur, TMMOB Gemi Makineleri İşletme Mühendisleri Odası Onursal Başkanı Müh. Erkan Dereli ve Bahçeşehir Üniversitesi Türk Boğazları Uygulama ve Araştırma Merkezi Başkanı Kapt. Saim Oğuzülgen birlik, beraberlik mesajları ve örgütlülüğün önemini vurgulayan konuşmalarını gerçekleştirerek eski yönetime çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, yeni seçilecek yönetim kuruluna başarılar dilediler.

Toplantıda Faaliyet Raporunu Kapt. İsmail Akpınar, Mali Raporu Kapt. Evrim Keloğlu, Denet Raporunu ise Kapt. İsmail Ceylan okudu. Raporların müzakeresinin ardından ibrası gerçekleştirildi. Denizcilik Federasyonu için delegelerin belirlenmesinin ardından Muhammen Bütçe okundu ve kabul edildi. Toplantıda son olarak yönetim, denetim ve haysiyet divanı üyeliklerinin seçimine geçildi. Buna göre; Kapt. İsmail Akpınar, Kapt. Yıldırım Nebi Akça, Kapt. Savaş Yeşil, Kapt. Evrim Keloğlu, Kapt. Mutlu Pişkin, Kapt. Cemalettin Atasoy ve Ozan Köseoğlu Yönetim Kurulu asil üyeliğine seçildiler. Yapılacak olan ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapılacak.

Editör: TE Bilişim