Denizciler LÖSEV’i Ağırladı

Lösemili Çocuklar Vakfı bünyesinde tedavi gören 40 çocuk İzmir Foça Deniz Üssü’nde ağırlandı.

Denizcilerle özel bir gün geçiren çocuklar ilk kez savaş gemisine bindi, komutanlarla birlikte zaman geçirdi. 04 Şubat 2015 Çarşamba 20:22 Denizciler LÖSEV'i ağırladı 0 Foça Deniz Üssünün bugün özel ziyaretçileri vardı. Yaşları 5 ila 15 arasında değişen 40 çocuk Güney Deniz Saha Komutanlığı Foça Deniz Üssü’nde özel bir gün geçirdi. Evlerinden alınan çocuklar öğle saatlerinde Foça Deniz Üssü’ne götürüldü.

Toplu fotoğraf çekildi, samimi görüntüler ortaya çıktı.

Kaleburnu Askeri Gazinosunda yemek yiyen çocuklara her masada Subay ve Astsubay’lar eşlik etti. Amfibi Görev Grup Komutanı Tuğamiral Sinan Azmi Tosun en özel misafirlerini ağırladıklarını söyledi. Lösevli gruba yemek sonrası hediyeler verildi.

Çocuklar daha sonra Limanda bağlı TCG Ç 153 çıkarma gemisine götürüldü. Çocuklara Geminin çıkarma bölgesine nasıl kapak atıp kapattığını uygulamalı olarak gösterildi. Kumanda koltuğuna oturtulan çocuklar gemi cihazlarını heyecan ve merakla inceledi.

Son olarak iç Güvenlik Harekatı ve Kıbrıs Barış Harekatı Birlik Anı Salonlarını gezen çocuklar merak ettikleri her soruyu askeri personele yöneltti. Vedalaşma sırasında ise duysal dakikalar yaşandı.

Editör: TE Bilişim