Bugün süreçlerini çok daha iyi tanımlamış, kaliteyi iş yapış biçimi olarak gören bir işletme olarak; Türkiye Kalite Derneği ve İBB iştirakları işbirliğiyle gerçekleştirilen 'İyi Uygulama Örnekleri ve Deneyim Paylaşımı' isimli konferans, 22 Aralık Çarşamba günü (bugün) saat 14:00-17:00 arasında İDO Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

İDO Genel Müdürü Dr. Ahmet Paksoy, İGDAŞ Genel Müdürü Bilal Aslan, KALDER Yönetim Kurulu Başkanı A. Hamdi Doğan, İBB Gelirler Müdürü Yakup Keskin ve KALDER Genel Sekreteri Selim Güven'in açılış konuşmalarını yaptığı konferansa İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İGDAŞ'tan önemli isimler, Mükemmellik Modeli uygulamaları , kazanımları ve deneyimlerini paylaştılar.

KALDER tarafından 1998'de ulusal kalite bilincinin yaratılması, geliştirilmesi ve toplam kalite yönetimi ile Mükemmellik Modeli uygulamalarının yaygınlaştırılması amacı ile başlatılan ulusal kalite hareketi, yeni katılımcılarla birlikte bir çığ gibi büyümeye devam ediyor. Sektör ya da ölçek gözetmeksizin, tüm kurum ve kuruluşlara açık bir sivil toplum hareketi olan Ulusal Kalite Hareketi, son olarak İspark A.Ş. ve İBB Hal Müdürlüğü'nünde katılımıyla daha da güçlendi.

İyiniyet Bildirge İmza Töreni İspark A. Ş. Genel Müdürü Kadir Gurbetçi, İBB Hal Müdürü Bayram Ali Çakaroğlu ve Kalder Yönetim Kurulu Başkanı A.Hamdi Doğan'ın katılımıyla İDO Konferans Salonunda İstanbul'da 22 Aralık 2010 tarihinde gerçekleşti.

 

Editör: TE Bilişim