İTÜDF'li Öğrenciler Mezuniyet Yemeğinde Buluştu

İTÜ Denizcilik Fakültesi 2013-2014 yılı mezun adayları, düzenlenen yemek organizasyonunda bir araya geldiler.

İTÜ Denizcilik Fakültesi (YDO) Mezunları Derneği (DEFAMED) tarafından Elite Hotel Dragos'ta düzenlenen yemeğe DEFAMED Yönetim Kurulu Başkanı Baybora Yıldırım, İkinci Başkanı Ahmet Hamza, Genel Sekreteri Alper Demircan, Yönetim Kurulu Üyeleri Kayhan Aytuğ ve Mine Gül Kahraman, İTÜ Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nil Güler, İTÜ Denizcilik Fakültesi (YDO) Mezunları Sosyal Yardım Vakfı (DEFAV) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Sarıoğlu, TMMOB Gemi Makineleri İşletme Mühendisleri Odası (GEMİMO) Yönetim Kurulu Başkanı Feramuz Aşkın ve Onursal Başkan Erkan Dereli, Bahçeşehir Üniversitesi Türk Boğazları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Saim Oğuzülgen katılım gösterdiler.

DEFAMED Genel Sekreteri Alper Demircan açılışı yaparak 4. sınıf öğrencisi Samet Ergelen'i kürsüye davet etti. Ergelen'in birlik ve beraberlik mesajları verdiği konuşmasının ardından, İTÜ Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nil Güler kürsüye davet edildi. Güler, öğrencilere seslenerek onların öğrencilik yıllarında hep mutlu olmalarını istemiş olduğunu vurgulayarak, mezun adayı öğrencilere gelecek meslek yaşantılarında başarılar diledi. Daha sonra arka arkaya kürsüye davet edilen DEFAV Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Sarıoğlu ve GEMİMO Yönetim Kurulu Başkanı Feramuz Aşkın ise örgütlülüğün önemini vurgulayarak öğrencileri mezuniyetlerinden hemen sonra denizci sivil toplum kuruluşlarına üye olmaya davet ettiler. Son olarak kürsüye davet edilen DEFAMED Yönetim Kurulu Başkanı Baybora Yıldırım ise öğrencilerin mezuniyet sevincini paylaştığı konuşmasının ardından bu gecenin düzenlenmesine katkısı bulunan sponsor kuruluşlara tek tek teşekkür etti ve yine gecenin Elite Hotel'de gerçekleşmesini sağlayan ve büyük emekleri bulunan DEFAMED İkinci Başkanı Ahmet Hamza'ya teşekkürlerini sundu.

Canlı müzik eşliğinde devam eden yemekte, dans eden öğrenciler gece geç saatlere kadar eğlenerek mezuniyet kutlaması yaptılar.

Editör: TE Bilişim