16. Geleneksel Kariyer Günleri DENAK’ın Katılımıyla Başladı

16. Geleneksel Kariyer Günlerinin ilk konuğu olan Denak A.Ş.’yi temsilen Personel Müdürü Serkan ÖZDEMİR (YDO Güv. 98), Kaptan Alper AKPEÇE (YDO Güv. 92), Personel Müdürü Yardımcısı Sibel KUSUV oldu.

Şirket yetkililerinin tanıtımlarıyla başlayan konferans,öğrencilerin sorularıyla devam etti.1976 yılında Çolakoğlu grubuna bağlı olarak kurulan şirket, bünyesinde uluslarası sularda çalışan dört adet dökme yük taşıyan gemisi bulundurmakta ve şirket politikalarını gemilerini yenilemeye yönelik yapmaktadır.
Bursiyer ve stajyer politikaları hakkında da bilgi veren yetkililer,olabildiğince öğrenciye burs ve staj imkanı tanıyarak eğitime destek olmak istediklerini belirttiler.

Kariyer Kulübü’nün organizasyonunda bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten katılımcılar,seminer sonrasında organize edilen kokteyle katıldılar.Öğrencilerle samimi sohbetlerde bulunan temsilciler, İTÜ Denizcilik Fakültesi’nden ayrılırken birçok öğrenci eşliğinde uğurlandılar.

İTÜ Denizcilik Fakültesi 16. Geleneksel Kariyer Günleri 4 Nisan 2013 tarihine kadar saygın denizcilik şirketlerinin katılımıyla devam etmektedir.

Editör: TE Bilişim