İTÜ DENİZCİLİK FAKÜLTESİ DENİZATI DENİZCİLİK FESTİVALİ

İTÜ DenizAtı Denizcilik Festivali, bu sene 5.sini düzenlenen ve tamamen İTÜ öğrencileri tarafında organize edilen, kar amacı gütmeyen bir festival.

Festival kapsamında 30 üniversiteden sporcuların davet edildiği Denizatı Kano ve Dragon Bot yarışları düzenlenmektedir. Bir yandan yarışları seyredip bir yandan festival oyunları ile tam bir festival havası esecek olan bu organizasyonun akşamında da eğlenceli bir müzik şöleni sizleri beklemekte. Denizle iç içe geçecek olan bu festivalde bütün deniz sever ve eğlenmek isteyen herkes 9-10 Mayıs'ta festivale bekleniyor.

Umut Okulu'na Destek!

Herkese açık ve ücretsiz olan festivale girişte 3 tane hikaye kitabı getirmeniz gerekiyor. Kitap getirmeyenler için de kapıda kitap satışı yapılıyor ve geliri Umut Okulu Projesine destek amaçlı bir fona aktarılıyor. Kano Federasyonu ile birlikte düzenlenen festivalde 30 üniversite ve 150 sporcunun katılacağı kano, yelken ve kürek yarışmaları düzenleniyor. Ayrıca festival boyunca birçok oyun, havaifişek gösterisi ve uçurtma şenliği de sizleri bekliyor.

Akşamları ise 'Kurtalan Ekspres', 'Eski Bando', 'Netapaydos' ve 'SATTAS' ın sahne alacağı müzik ziyafeti bütün festivalseverleri Tuzla'ya bekliyor.

Editör: TE Bilişim