İTÜ DENİZCİLİK FAKÜLTESİ TERSAN DENİZCİLİK'İ KONUK ETTİ

19. Geleneksel Kariyer Günleri kapsamında İTÜ Denizcilik Fakültesi'nin bugünkü  konuğu Tersan Denizcilik oldu.TersanDenizcilik'i temsilen konferansa katılan Eğitim Enspektörü Tanyel Tekin, İnsan Kaynakları Koordinatörü Bora Yetiş, Kalite Emniyet Müdürü Deniz Tanelive Emniyet Departman Sorumlusu Seda Alp Arca, Denizcilik Fakültesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Konferansa hazırladıkları slayt ile TersanDenizcilik'i tanıtarak giriş yapan Tanyel Tekin, şirketin genel politikasından bahsetti. Bir kimyasal tanker firması olan TersanDenizcilik’in 7 gemisi bulunduğunu ve her gemiye stajyer koymayı amaçladıklarını söylediler. Konuşmaya şirketin büyüme planları hakkında bilgi vererek devam eden Tanyel Tekin, kimyasal tanker dışında başka bir türe sıcak bakmadıklarını belirtti. 

Öğrencilerden gelen sorular üzerine Afrika’da Basat gemisinden kaçırılan 2 Türk mürettebat  hakkında bilgi verdi. Kaçırılan personelleriyle her gün görüştüklerini ve ne gerekiyorsa yapıldığını, en kısa sürede burunları dahi kanamadan, ailelerine kavuşturulacaklarını söyledi.

Konferans bittikten sonra Kariyer Kulübünde ağırlanan şirket yetkilileri, anı defterini yazdıktan sonra, öğrenciler tarafından uğurlandılar.

Editör: TE Bilişim