İTÜ DENİZCİLİK FAKÜLTESİ ARKAS’I KONUK ETTİ

19. Geleneksel Kariyer Günleri kapsamında İTÜ Denizcilik Fakültesi'nin bugünkü konuğu ARKAS Denizcilik oldu.

ARKAS Denizcilik’i temsilen konferansa katılan Personel Müdürü Ferit Gökdeniz ,Personel Müdür yardımcıları Ahmet Recai Bayramoğlu, Esen Eren Çağlayan, Eğitim Uzmanı Aliye Handenaz Gülşen ve Ulaşım Sorumlusu Ersin Akşit Denizcilik Fakültesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Konferansa Arkas Denizcilik’i tanıtarak giriş yapan Sn. Ferit Gökdeniz 1902 yılında kurulan Arkas Denizcilik’in misyonunun birinci kalite deniz işletmeciliğini sağlamak olduğuna dikkat çekti. Arkas Denizcilik’in staj politikasına değinen Sn. Gökdeniz, Arkas Denizcilik gemilerinde staj yapan stajerlerin şirkete olan memnuniyetini paylaştı.

Şirket temsilcileri öğrencilerden gelen çeşitli soruları cevapladıktan sonra konferansı noktaladılar. Konferans sonrası Kariyer Kulübü’nün düzenlediği kokteyle katılan temsilciler, öğrencilerle daha detaylı konuşarak Arkas Denizcilik hakkında öğrencilere daha fazla bilgi verme imkanı buldular. Samimiyet içerisinde geçen bu konferans ve kokteyl akabinde şirket yetkilileri iyi dileklerini belirterek okuldan ayrıldılar.

Editör: TE Bilişim