İtalyan yat devi Azimut Yachts’ın hayalleri süsleyen İtalyan yapımı lüks modeli Azimut FLY ‏ 72

Azimut’un FLY koleksiyonunda yer alan 72 Flybridge modeli dış ve iç tasarımındaki iddialı çizgileri, lüks detayları, konforlu yaşam alanları ve güçlü performansıyla hayalden ötesini sunuyor.

13-21 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek CNR Avrasya BOAT SHOW’ da lansmanı yapılacak ve tekneseverlerin beğenisine sunulacak İtalyan yapımı 72 Flybridge, karbon lifi kullanımına yönelen yeniliği ve üst düzey konfor özellikleriyle dikkat çekiyor.

İtalyan yat devi Azimut Yachts’ın hayalleri süsleyen İtalyan yapımı lüks modeli Azimut 72 FLY Azimut’un FLY koleksiyonunda yer alan 72 Flybridge modeli dış ve iç tasarımındaki iddialı çizgileri, lüks detayları, konforlu yaşam alanları ve güçlü performansıyla hayalden ötesini sunuyor.

13-21 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek CNR Avrasya BOAT SHOW’ da lansmanı yapılacak ve tekneseverlerin beğenisine sunulacak İtalyan yapımı 72 Flybridge, karbon lifi kullanımına yönelen yeniliği ve üst düzey konfor özellikleriyle dikkat çekiyor. 22.64 metrelik boyu ve 5.60 metrelik eniyle görüntüsünün ötesinde bir genişlik, kullanışlılık sağlayan lansman teknesi 72 Fly, büyük pencereleri ve geniş güverte köprüsü ile 360 derecelik deniz manzarası sunuyor.

4 kamarası ve 2 adet mürettebat kamarası, geniş oturma grupları, büyük yemek masası ve ekstra geniş güneşlenme alanı bulunan 72 Fly’ın dış dekorasyonu Stefano Righini’ye ait. Vakit geçirmekten keyif alacağınız, her kabini ekstra konforlu ve lüks, ince detaylar düşünülerek hazırlanan iç dekorasyonu ise Carlo Galeazzi imzası taşıyor. Tasarımının yanı sıra güçlü performansıyla göz dolduran 72 Fly, seyirde 26 knota ve maksimumda 31 knota kadar çıkabilen 2 x MAN CR V12 - 1.400 mhp motor seçeneği ile tam bir performans yatı.

Azimut 72 Fly Teknik Özellikleri

Tam boy : 22.64 m.

Genişlik : 5.60 mm.

Su çekimi : 1.82 m.

Ağırlık : 53,3 ton

Motor : 2 x MAN CR V12 - 1.400 mhp

Yakıt Kapasitesi : 5200 l.

Temiz su kapasitesi : 1100 l.

 

Editör: TE Bilişim