Şehir Hatları’ndan köprü trafiğine yeni bir alternatif: İstinye – Küçüksu Seferleri Başlıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Şehir Hatları A.Ş., köprü trafiğine yeni bir alternatif olması amacıyla yeni bir hattı daha hizmete alıyor.

Şehir Hatları 16 Temmuz 2012 Pazartesi gününden itibaren Küçüksu - İstinye , İstinye - Küçüksu  seferlerini başlatıyor. Karaköy-Üsküdar, Beykoz-Kabataş seferlerinden sonra Küçüksu-İstinye seferleri de boğaz geçişinde trafikte kalma süresini kısaltacak.

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi FSM köprüsündeki bakım onarım çalışmaları nedeniyle, son günlerde en üst seviyeye ulaşan trafik sıkışıklığına, uygulayacaapı önlemler kapsamında,  16 Temmuz 2012 Pazartesi gününden itibaren Küçüksu-İstinye, İstinye-Küçüksu seferlerini başlatıyor.    

İstanbul’un kent içi deniz ulaşımını sağlayan Şehir Hatları, köprü geçişinde İstanbullulara nefes aldıracak yeni bir hattı daha hizmete sokuyor. Hafta içi her gün sabah ve akşam saatlerinde Küçüksu - İstinye - Küçüksu hattında karşılıklı  37 sefer yapılacaktır. 15 dakika aralıklarla gerçekleştirilecek seferler, sabah Anadolu Yakası’ndan akşam da Avrupa Yakası’ndan sıklıkla uygulanacaktır. Alınan önlemler kapsamında gerçekleştirilecek yeni seferler 16 Eylül 2012’ ye kadar düzenlenecektir.

Karayolu trafiğine alternatif çalışmalar yürüten İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Şehir Hatları,  Küçüksu – İstinye , İstinye – Küçüksu seferlerini, köprülerdeki trafik yoğunluğunun en üst seviyede yaşandığı saatlerde gerçekleştirecektir. Yeni seferler vatandaşların trafikte kalma sürelerini kısaltırken, iki yaka arasında daha rahat ulaşım imkanı sunacaktır.

Hizmete alınan Karaköy-Üsküdar, Beykoz-Kabataş ve Küçüksu-İstinye hatlarıyla toplu taşımanın denize yönlendirilerek alternatifler oluşturulması hedefleniyor.  Sefer tarifesine 444 1851 nolu çağrı merkezinden ve www.sehirhatlari.com.tr web adresinden ulaşılabiliyor.
Editör: TE Bilişim