14-20 Mayıs sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında Çanakkale’de en çok  istihdam sağlayan işverenlere ödüllerini işyerlerinde vermek üzere SGK İl Müdür Yardımcısı Bircan Kaçar ve Biga SGK Müdürü Vehbi Tayoğlu ekibiyle birlikte 15 Mayıs Salı günü İÇDAŞ Biga tesislerine ziyarette bulundular.SGK yetkilileri tesislerde İÇDAŞ Çelik Tesisleri Direktörü Fuat Erkan Tekin, İÇDAŞ Elektrik Üretim A.Ş. Direktörü Osman Çelikdemir ve İnsan Kaynakları Müdürü Hatice Aksoy tarafından  karşılandılar.

Bu yıl sloganlarını “Sigortalıysan Gelecekten Korkma” olarak belirlediklerini söyleyen Bircan Kaçar;”Çanakkale’de en yüksek prim ve en çok istihdam sağlayan kuruluşun açık ara İÇDAŞ olduğunu ve bu yıl İÇDAŞ elektrik üretim A.Ş. ile ilk 5 sıra içinde 2 firmayla birlikte yer alan İÇDAŞ’a   Çanakkale’ye sağladığı istihdam için teşekkür ettiklerini” belirtti. Kaçar konuşmasında “Sigortalı olan insanın geleceği güvence altında demektir.SGK olarak işverenlerimize ödüllerini iş yerlerinde teslim ediyoruz. Bu onlaraverdiğimiz değer ve duyduğumuz saygının ifadesidir.”derken, 2011 yılında Çanakkale’de  en yüksek prim ödeyen ve en çok istihdam sağlayan kuruluş olarak İÇDAŞ Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım Sanayi A.Ş. adına ödülü alan Fuat Erkan Tekin: “ SGK çalışmalarından  ve verdiği hizmetlerden memnunuz.çalışmalarımızı ödüllendirdikleri için ayrıca kendilerine teşekkür ediyoruz”dedi.

İÇDAŞ Elektrik Üretim A.Ş adına ise Ödül Tesis Direktörü Osman Çelikdemir’e verildi. Ödül takdiminden sonra SGK heyetine verilen yemeğin ardından Kaçar ve SGK ekibi tesislerden ayrıldılar.

Editör: TE Bilişim