İşte 24. Dönemin Denizci Milletvekilleri

24. Dönemde meclise seçilen denizci milletvekilleri: Binali Yıldırım, İsmet Yılmaz, Ahmet Arslan ve İlhan İşbilen (AK Parti) İhsan Kalkavan (CHP)  ve Durmuş Ali Torlak (MHP)  oldular...

Önceki Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım İzmir İkinci Bölgeden yeniden milletvekilliğine seçilirken,  Denizcilik Eski Müsteşarı ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Eski Müsteşarı İsmet Yılmaz Sivas 1. Sıradan; DHL Eski Genel Müdürü Ahmet Arslan Kars 1. Sıradan; CHP Adayı Ahmet İhsan Kalkavan ise Samsun 2. Sıradan milletvekili seçilerek 12 Haziran 2011 tarihinde gerçekleşen 24. Dönem milletvekili seçimlerinde meclise giren denizci milletvekilleri oldular.

Bir diğer denizci aday İlhan İşbilen ise Ak Parti İzmir 1. Bölgeden milletvekili seçildi. 

Bir başka denizci milletvekili adayı MHP'nin İstanbul 1. Bölge 3. Sıra milletvekili adayı olan Durmuş Ali Torlak  3. sırada olmasına ve aslında seçilememiş olmasına karşın önündeki milletvekili adayı seçimlerden çekildiği için milletvekili olarak meclise girebildi.

DenizHaber olarak 24. dönemde mecliste denizciliği de temsil edecek olan milletvekillerimize bu kutsal görevde başarılar diliyoruz. 

 

Editör: TE Bilişim