İstanbullines tarifeli fiyatlarını düşürdü 

 ‘İstanbullines’, Ülke ekonomisinin içinde bulunduğu durumu dikkate alarak fiyat politikalarını belirleyen marka, tüm araç tipleri için ücretlerini yüzde 20’ye varan oranlarda aşağıya çekti. 

Müşteri memnuniyeti ve insan odaklı hizmet anlayışıyla faaliyetlerini sürdüren ve taşımacılık sektöründe pek çok ilke imza atan İstanbullines, müşteri odaklı hizmet anlayışına, devam ediyor. Fiyat politikasında değişikliğe giden İstanbullines, feribot ücretlerini yüzde 20’ye varan oranlarda aşağıya çekme kararı aldı.  

 İstanbullines, gündemdeki ekonomik kriz söylemlerine karşı, ülke ekonomisine ve misafirlere destek olmak amacıyla fiyatlarında indirim yaptı.  

Tüm araç tipleri için yüzde 20’ye varan indirimler hayata geçiren İstanbullines’ta otomobiller artık tek yön geçiş için 60 TL gidiş-dönüş için 100 TL, otobüsler tek yön geçiş için 115 TL gidiş-dönüş için 210 TL, tırlar ise tek yön geçişleri için 190 TL ödeyecek. Tırlar gidiş-dönüş geçişlerini ise 340 TL’ye yapabilecek.  

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan İstanbullines Genel Müdür V. İsmail Güner “İstanbullines olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devletimizin ve milletimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Ülke ekonomisinin gidişatına yönelik oluşan olumsuz atmosferi ve fiyatların artacağına dair ortaya atılan spekülatif değerlendirmeleri bir kenara bırakarak, biz fiyatlarımızı aşağıya çektik. Türkiye’nin güçlü bir ekonomik yapısı var. Bu süreçte hem halkımıza destek olmak hem de ekonominin zannedildiği gibi kötüye gitmediğini göstermek adına, herkesin zam beklediği şu günlerde fiyatlarımızı düşürdük. İstanbullines misafirleri bunan sonra hızlı, konforlu ve yeni model feribotlarımızdan daha uygun fiyatlarla yararlanabilecek” dedi.  

Gece yolcularına özel fiyatlar… 

Kampanyalarına her geçen gün bir yenisini daha ekleyen İstanbullines, Eskihisar-Yalova (Tavşanlı) hattında ayrıca bir dizi kampanyalar da hayata geçiriyor. Eskihisar iskelesinde geçerli olan “Eskihisar Gece Avantaj” kampanyası ile gececi müşterilerine uygun fiyat, yüksek kalite, hızlı servis hizmeti sağlıyor.  

Tüm araç tiplerinin faydalanabildiği kampanyaya göre; Eskihisar yönünden 02:00-06:00 saatleri arasında geçen araç sahipleri yüzde 35’e varan indirimli fiyatlardan faydalanabiliyor. Nakit ve kredi kartı ödemelerinde geçerli olan kampanyada otomobiller 60 TL yerine 45 TL, kamyon ve otobüsler ise 115 TL yerine 100 TL’ye seyahat edebiliyorlar.  

Denizyolu taşımacılığında 10 yıllık tecrübeye sahip olan İstanbullines, bu tecrübesini 3 yıldır Eskihisar-Yalova (Tavşanlı) hattında hizmet verdiği feribot taşımacılığı ile devam ediyor. İstanbullines, genç filosu ile sadece ulaşımda değil yolculuğun her aşamasında misafirlerine güvenli, konforlu ve ekonomik hizmet anlayışını benimsiyor. 4 motorlu dümen pervanesi bulunan İstanbullines feribotları, teknik donanımlarıyla da benzerlerinden ayrışarak zorlu hava şartlarında bile kesintisiz olarak güvenle denizyolu ulaşımına imkân tanıyor. Teknolojiye yaptığı yatırımlarla da dikkat çeken İstanbullines’ın geliştirdiği mobil uygulama ile sürüler daha iskeleye gelmeden feribotların kalkış süresini ve nerede olduğunu mobil cihazlarından öğrenebiliyor.  

Eskihisar-Yalova deniz yolculuğunu yeni model gemiler ile 25 dakikaya düşüren İstanbullines, konforlu ve hijyenik gemileri, seyahat süresince lezzetli ikram menüleri, wi-fi hizmeti, klimalı yolcu salonu, telefon şarj cihazları, çevre gözetleme dürbünü ve masaj koltuklarıyla yolcuların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Bünyesinde 4 adet motor ve dümen pervanesi bulunan İstanbullines'ın genç, hızlı ve konforlu feribotları, zorlu hava şartlarında bile kesintisiz olarak güvenle denizyolu ulaşıma imkân tanıyor.

Editör: TE Bilişim