İstanbul Üniversitesi – Cerrahpaşa İÜC Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü'nün 24.Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi.

4 Temmuz’da gerçekleştirilen törene, İstanbul Liman Başkanı Muhammet ERDOĞAN, İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Salih Zeki ÇAKIR, İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hakan ÇENDİK, Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Mezunlar Derneği (DUİMDER) Başkanı Hakan KARACA, Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcıları, bölüm öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören, fakülte ve bölüm tanıtım filmlerinin izlenmesi, Bölüm Başkanı Doç. Dr. Gökhan KARA’nın açılış konuşması ve protokol konuşmaları ile devam etti. Dereceye giren öğrencilere plaketlerinin verilmesinin ardından ödülleri İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Salih Zeki ÇAKIR ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hakan ÇENDİK tarafından takdim edildi. Ödül töreninden sonra mezun öğrenciler adına bölüm birincisi Nida BAHAR konuşmasını gerçekleştirdi.

Başarıyla geçen dört yılın ardından tüm mezunlar sahnede birer mühendis olarak diplomalarına kavuştular. Diploma töreni sonrasında da mühendislik yemini ederek, keplerini havaya fırlattılar.

Editör: TE Bilişim