Boğaz’ın Keyfi Yıl Sonuna Kadar Öğretmenlere İndirimli

Şehir Hatları, Öğretmen Günü’ne özel hazırladığı kampanya ile 24 Kasım – 31 Aralık tarihleri arasında tüm öğretmenlere Boğaz Turlarında yüzde 50 indirim uygulayacak.

Özel günlerde özel kampanyalarıyla dikkat çeken İstanbul Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden Şehir Hatları, Öğretmenler Günü için hazırladığı kampanya ile 24 Kasım – 31 Aralık tarihleri arasından tüm öğretmen ve ailelerine Boğaziçi Özel Gezi seferlerinde yüzde 50 indirim uygulayacak. Atatürk’ün ‘Dünyanın her yerinde toplumun en özverili ve saygıdeğer öğeleridir’ diye andığı öğretmenlerimize 24 Kasım’da başlayacak kampanya ile Şehir Hatları’nın Kısa ve Nostaljik Uzun Boğaz turları yıl sonuna kadar yüzde 50 indirimli.

Kampanya kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı tüm ilköğretim ve liselerde görev yapan öğretmenler, emekli öğretmenler ile üniversite Öğretim Üyeleri ve aileleri boğaz turu indirimden yararlanacak. Kampanyadan yararlanacak öğretmenlerin, iskele girişlerinde bağlı oldukları kurum ve kuruluşlara ait kimlik kartlarını ibraz etmeleri yeterli olacak. Kampanya ile ilgili detaylı bilgiye Alo Beyaz Masa 153 çağrı merkezinden, sehirhatlari.com.tr web adresinden ulaşmak mümkün.

Editör: TE Bilişim