İstanbul 8. Uluslararası Bunker Konferansı Sona Erdi

Dünya limanlarında yürürlüğe giren ve girecek olan yeni kanunlar, kurullar ve uygulamalar mercek altına alındığı 8. Uluslararası İstanbul Bunker Konferansı, Gemi Yakıt İkmalcileri Derneği’nin organizasyonuyla10-12 mayıs 2017 tarihlerinde The Ritz Carlton’da gerçekleşti.

Gemi yakıt İkmalcileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Deniz Eraydın’nın açılış konuşmasını yaptığı konferansa, UDH Bakanlığı Deniz Ticareti Genel Müdürü Cemalettin Şevli, İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanı Metin Kalkavan, İstanbul Liman Başkanı Muhammet Erdoğan, Türkiye Denizcilik Federasyonu Başkanı Erkan Dereli, Türk Loydu Vakfı Başkanı Cem Melikoğlu, Deniz Temiz Derneği TURMEPA başkanı Şadan Kaptanoğlu, Gemi Yakıt İkmalcileri Temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Gemi Yakıt İkmal sektörü ile ilgili 20’nin üzerinde ülkeden 200 civarında delegenin katıldığı konferans, 10 Mayıs akşamı The Ritz Carlton İstanbul Otel’de düzenlenen kokteyl ile başladı.

11 ve 12 Mayıs sabahı da aralarında Robin Meech, Nigel Draffin, Jason Silber ve Unni Einemo gibi değerli konuşmacıların yer aldığı konferans oturumlarla devam etti.

Konuklara 2. gün düzenlenen boğaz turu ve Ayasofya Müze gezisinden sonra Tarihi Binbirdirek Sarnıcında CYE Petrol sponsorluğunda yemek ikram edildi.

12 Mayısta yapılan sunumların ardından konferans sona erdi.

Editör: TE Bilişim