İMEAK Deniz Ticaret Odası Şube Seçimlerinin Birinci Günü Yüzde 90 Katılım Oranı İle Tamamlandı

İMEAK Deniz Ticaret Odasının 3 şubesinde seçimler rekor katılım oranı ile tamamlandı. İMEAK Deniz Ticaret Odası Marmaris, İskenderun ve Batı Karadeniz Ereğli şubelerinde seçimler tamamlandı.

Resmi olmayan sonuçlara göre; Marmaris Şubesinde 455 seçmen firmanın 413’ü oy kullandı; adaylardan Hasan Mengi kırmızı liste 188 oy alırken, Halil Bağlı mavi liste ile 222 oy aldı.

Bu sonuçlara göre Halil Bağlı yeni dönemde İMEAK Deniz Ticaret Odası Marmaris Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı seçildi. İskenderun Şubesinde 168 seçmen firmanın 141’i oy kullandı; adaylardan Bülent Kavsak beyaz liste ile 64 oy alırken Kemal Kutlu mavi listeyle 76 oy aldı.

Bu sonuçlara göre Kemal Kutlu yeni dönemde İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı seçildi. Batı Karadeniz Ereği Şubesinde 90 seçmen firmanın 75’i oy kullanıldı; adaylardan Rıfat Taneri mavi liste ile 31 oy alırken İrfan Erdem beyaz liste ile 44 oy aldı.

Bu sonuçlara göre İrfan Erdem yeni dönemde İMEAK Deniz Ticaret Odası Batı Karadeniz Ereğli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.

Şube seçimlerinde Hepimizin Odası Hareketi adayları önde...

Bu sonuçlara göre 455 seçmen firmanın bulunduğu Marmaris ve 168 seçmen firmanın bulunduğu İskenderun şubelerinde Hepimizin Odası Hareketi adayları galibiyeti göğüsledi. Diğer şubelerde seçim tarihleri şöyle;

2 Nisan 2018 Pazartesi Günü: Kocaeli Şubesi, Bodrum Şubesi

3 Nisan 2018 Salı Günü: İzmir Şubesi

4 Nisan 2018 Çarşamba Günü: Fethiye Şubesi, Antalya Şubesi

Editör: TE Bilişim