İDO’yla seyahat edenlere özel, dev akvaryuma giriş avantajı

Türkiye’de deniz ulaşımının en avantajlı, en konforlu, hızlı ve güvenli seçeneği İDO ile deniz altı yaşamının en renkli dünyasını sunan Turkuazoo, İDO yolcularına özel yeni bir işbirliğine gitti.

1 Mayıs 2013 – 31 Temmuz 2013 tarihleri arasındaki üç aylık süre zarfında İDO dış hat seferlerinden birinde seyahat edenler, İstanbul Bayrampaşa’daki dev akvaryum Turkuazoo’yu % 15 indirimle gezebilecekler.
Kampanyadan yararlanmak için 1 Mayıs’tan itibaren İDO’nun dış hat seferlerinden birinde seyahat eden yolcuların, İDO biletlerini ve nüfuz cüzdanlarını ibra ederek Bayrampaşa’daki dev akvaryuma gitmeleri yeterli.

Yalnızca İDO bileti sahibi tarafından kullanılabilen ve kullanım hakkı başkasına devredilemeyen ya da satılamayan kampanya, ailelerle birlikte özellikle çocuklara hitap ediyor.

Deniz hayatının tüm güzelliklerini en iyi şekilde yansıtan Türkiye’nin ilk dev akvaryumu Turkuazoo’da çocuklar, doyasıya eğlenebiliyor, köpekbalıklarından dev vatozlara, deniz kaplumbağalarından tropikal balıklara kadar dünyanın dört bir yanından getirilen deniz canlılarını yakından görme imkanı yakalıyor ve onlarla burun buruna gelerek çektikleri fotoğraflarla bu unutulmaz anı ölümsüzleştiriyorlar.  
Editör: TE Bilişim