İDO’nun Kalite ve Müşteri Memnuniyetine Verdiği Önem Bir Kez Daha Belgelendi

Yolcularına daha kaliteli bir hizmet sunarak memnuniyetlerini en üst seviyeye çıkarmak için sürekli yeni çalışmalar yürüten, yatırımlar ve projeler geliştiren İDO’nun, kalite ve müşteri memnuniyeti çalışmaları belgelendi.

İDO, Bureau Veritas belgelendirme kuruluşu tarafından gerçekleştirilen denetim sürecini başarıyla tamamlayarak, ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO10002:2004 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi belgelerini almaya hak kazandı. İDO, 2010 senesinde de EFQM Mükemmellik Modeli Ulusal Kalite Büyük Ödülü’nü kazanmıştı…

Müşteri memnuniyetini ve yolcularına sunduğu hizmetin kalitesini geliştirmek için sürekli çalışmalar yürüten İDO, bu çalışmalarını yeni aldığı iki belgeyle bir kez daha perçinledi.

Bureau Veritas belgelendirme kuruluşu tarafından gerçekleştirilen denetim sürecinin ardından İDO, ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO10002:2004 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi belgelerini almaya hak kazandı. 2010’da kazandığı ödülün ardından kalite yolculuğunu sürdürdü İDO’nun kalite ve müşteri memnuniyeti yolculuğu, uzun yıllara dayanıyor. Son olarak 4 yıl önce 2010 senesinde EFQM Mükemmellik Modeli Ulusal Kalite Büyük Ödülü’nü kazanan İDO, bunun ardından süreçlerini daha da iyileştirmek için bir dizi çalışma başlattı. Kurumsal yönetimi güçlendirmek ve müşterilere sunulan hizmetin kalite standartlarını daha da ileri taşımak için 2013 yılında süreç iyileştirme çalışmalarına verilen ağırlık daha da artırıldı ve yeniden yapılandırıldı.

Bu kapsamda müşteri geribildirimlerini kendisi için iyileştirme fırsatı olarak gören İDO, müşterilerinin kolaylıkla geribildirimlerini iletebilmelerini sağlamak amacıyla çeşitli iletişim kanalları oluşturdu. Buna paralel olarak sistemini kalite standartları doğrultusunda değiştiren İDO, Çağrı Merkezi ve tüm personeline Kalite sistemleri hakkında çeşitli eğitimler de düzenledi. Bureau Veritas onayladı Bureau Veritas belgelendirme kuruluşu işte bu çalışmalara dönük denetim sürecini gerçekleştirdi ve İDO’nun süreci başarı ile tamamladığını, ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO10002:2004 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi belgelerini almaya hak kazandığını açıkladı. İDO müşteri odaklı yönetim anlayışı çerçevesinde kalitesini ve sunduğu hizmetleri daha da ileriye götürmeye devam edecek...

idoodul.jpg

Editör: TE Bilişim