İDO’nun Sultanahmet araba vapuru Europort Turkey VIP misafirlerini ağırlayacak

Türkiye’nin en önemli denizcilik fuarı Europort, yarın (5 Nisan 2017) yapılacak açılışın ardından İDO’nun Sultanahmet isimli araba vapurunda düzenlenecek kokteyl ile devam edecek. İDO’nun resmi ulaşım sponsoru olarak destek verdiği Europort Turkey Gemi İnşa ve Denizcilik Fuarı’nın açılışına Ulaştırma, Denizcilik ve Havacılık Bakanlığı yetkililerinin yanı sıra uluslararası VIP konuklar da katılacak.

Tuzla Viaport Marina’da denizcilik sektörünü buluşturacak Europort Turkey Gemi İnşa ve Denizcilik Fuarı, 5-8 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek. 35 ülkeden yaklaşık 10 bin profesyoneli buluşturacak olan fuarın açılış kokteyline, İDO’nun Sultanahmet araba vapuru ev sahipliği yapacak. İDO’nun araba vapuru, Viaport Marina Mega Yat Rıhtımında konuklarını ağırlayacak. Sultanahmet’in konukları arasında Ulaştırma, Denizcilik ve Havacılık Bakanlığı yetkilileri ile Panama ve Hollanda Konsolosluğu yetkilileri ayrıca Gemi ve Yat İhracatçıları Birliği Başkanı ve GİSBİR Yönetim Kurulu Heyeti de olacak.

Sektör için yeni iş birlikleri fırsatı doğuracak olan fuarda, armatörlük, gemi işletmeciliği, brokerlık, gemi kiralama, gemi alım-satımı, tersane işletmeciliği, yeni gemi inşa-bakım-onarımı, konteyner taşımacılığı, lojistik hizmetleri ile gemi inşa yan sanayi alanında en yeni teknoloji, ürün ve hizmetler görücüye çıkacak.

Editör: TE Bilişim