Eskihisar-Topçular ve Sirkeci-Harem arabalı vapur seferlerini kullanan yolcular, iskeleye gelmeden 3436 kısa mesaj servisinden yararlanarak iskeledeki ortalama bekleme sürelerini öğrenebilecek.

Eskihisar-Topçular ve Sirkeci-Harem hattını kullanan yolcular bundan böyle gemiye binmeden önce evde, ofiste, arabada, iskeleye geldikleri takdirde ne kadar süre bekleyeceklerini 1 SMS ile öğrenebilecek. Arabalı vapurla seyahat edecek İDO yolcuları, biniş için ortalama ne kadar bekleme süresi olduğunu kısa mesajla öğrenebilecek. Bilgilendirme servisi kapsamında, ilk etapta Eskihisar, Topçular, Sirkeci ve Harem iskeleleri hizmet verecek.

Servisten yararlanabilmek ve biniş iskelesindeki bekleme süresini öğrenmek için Eskıhısar, Topcular, Sırkecı veya Harem yazarak Turkcell 3436 Kısa Mesaj numarasına SMS göndermek yeterli olacak. Mesajın ardından bekleme süresi 90 dakikanın altında olan kullanıcılara bu süre dakika olarak bildirilirken, 90 dakikanın üstünde bekleme süresi olan kullanıcılara alternatif iskele ve sefer bilgileri de sunulacak. Servis ücretinin 2 kısa mesajla ücretlendirileceği öğrenildi.
DenizHaber.Com
Editör: TE Bilişim