İDO'DAN ONLİNE BİLETLERE YÜZDE 10 İNDİRİM

Bugünden itibaren 15 Temmuz 2005 tarihine kadar geçerli olacak uygulamada, İDO'nun internet adresinden ve çağrı merkezinden kredi kartı ile Armutlu, Yalova, Mudanya gibi dış hatlar için bilet alanlara yüzde 10 indirim yapılacak.
İstanbul Deniz Otobüsleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. (İDO), dış hatlar için online bilet alanlara yüzde 10 indirim uygulayacak.

İDO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, internet üzerinden ve çağrı merkezinden bilet alma yöntemleri hızlandırılarak kolay ve zahmetsiz Betasus bilet alımına hız verildi.

Bugünden itibaren 15 Temmuz 2005 tarihine kadar geçerli olacak uygulamada, İDO'nun internet adresinden ve çağrı merkezinden kredi kartı ile Armutlu, Yalova, Mudanya gibi dış hatlar için bilet alanlara yüzde 10 indirim yapılacak.
Öte yandan İDO, ''Yayıncell'' olarak adlandırılan hizmetini de yarından itibaren sunmaya başlayacak.

Turkcell hatlı cep telefonu kullanan yolcular, kısa mesaj yoluyla İDO'ya ait tüm bilgileri, iptal edilen seferleri, ek seferleri, kişiye özel sürprizleri ücretsiz olarak öğrenecek. Bu yöntemle bilet almak isteyenler de, ''444 4 436'' numaralı call center'ı arayarak ya da www.ido.com.tr 'yi tıklayarak bilet satın alabilecek.

DenizHaber.Com
 

Editör: TE Bilişim