İDO’nun biletini erken alanlara çok cazip fiyatlar sunan kampanyası başladı.

Hesaplı, hızlı ve rahat ulaşımın adresi İDO, 1 Ocak -31 Mart 2015 tarihli dış hat biletlerini çok avantajlı fiyatlardan satışa sundu.

İDO yolcuları, 19 Kasım’dan itibaren satışa sunulan 1 Ocak-31 Mart 2015 dönemine ait biletlerini erken satın almaları durumunda çok avantajlı fiyatlardan seyahatlerini yapabilecek. İDO, bütün dış hatları kapsayan kampanyası için 250.000 yolcu koltuğu ve 50.000 araçlık bilet ayırdı. İDO’nun yeni yıl indirim kampanyası tüm dış hat seferlerinde indirimli biletler sunuyor.

İDO’nun indirim kampanyasının çok cazip fiyatları nedeniyle yoğun bir ilgiyle karşılaşması bekleniyor. Kampanya dolayısıyla Pendik-Yalova hattında yolcular için 5 TL, araçlar için 19 TL; Yenikapı-Yalova hattında yolcular için 9 TL, araçlar için 44 TL; Yenikapı-Bandırma hattında yolcular için 25 TL, araçlar için 99 TL ve Yenikapı-Bursa hattında da yolcular için 11 TL ve araçlar için 63 TL’den başlayan özel bilet fiyatları belirlendi.

Ayrıca bu kontenjanların dolması durumunda, yine standart fiyatların altında aynı miktarda başka düşük seviyeli fiyatlar da kampanyaya dahil edildi. Business sınıfında da Yenikapı-Bandırma ve Yenikapı-Bursa hızlı feribot hatlarında aynı şekilde özel fiyat avantajları getiren promosyonlu 6.000 adet bilet satışa sunuldu.

Ayrıca Kadıköy-Yenikapı-Armutlu Tatil Köyü-Armutlu-Bursa deniz otobüsü hattında yolcular için 11 TL’ den başlayan özel fiyatlar belirlendi. Her yıl milyonlarca yolcuyu ağırlayan İDO hızlı, konforlu ve güvenli deniz ulaşımını, her bütçeye uygun hesaplı fiyat politikasıyla sunarak Türkiye’nin gurur kaynağı deniz taşımacılık kuruluşu olmaya devam edecek.

Ayrıca, İDO’nun hesaplı bilet kampanyaları 2015 yılı boyunca sürecek.

Editör: TE Bilişim