İDOBÜS uygulamasından, Bursa, Bandırma, Yalova, Çınarcık, Armutlu, Armutlu Tatil Köyü, Esenköy, Kumla, Marmara Adası, Gemlik ve Avşa olmak üzere, söz konusu 11 dış hattı kullanarak Yenikapı’ya gelen  yaklaşık 1,5 milyon yolcu yararlanabilecek.

İstanbul’da modern yolculuk kültürü yaratan İDO, yolcularından gelen talep ve beklentileri dikkate alarak sunduğu alternatifler ile  hizmet ağını genişletiyor.

İDO bir ilki daha gerçekleştirerek, 11 dış hat güzergahının varış noktası olan Yenikapı’da, yolcuların kenti içi ulaşımını kolaylaştıracak yeni bir projeyi hayata geçiriyor. 21 Haziran’da başlayacak İDOBÜS servis hizmetiyle, Bursa, Bandırma, Yalova, Çınarcık, Armutlu, Armutlu Tatil Köyü, Esenköy, Kumla, Marmara Adası, Gemlik ve Avşa hatlarından Yenikapı’ya ulaşan yolcular, İDOBÜS’ler ile  toplu ulaşım bağlantı noktalarına taşınacak.

 İDOBÜS uygulaması kapsamında ilk aşamada;
1.Yenikapı- Eminönü- Kabataş
2.Yenikapı- Aksaray (Metro) – Cevizlibağ (Metrobüs)
3.Yenikapı – Bakırköy İDO – Atatürk Havalimanı, yönlerine servis yapılacak.

İDO Genel Müdürü Ahmet Paksoy: “ Projelerimizde, ölçümlemeleri esas alıyoruz”

İDO Genel Müdürü Ahmet Paksoy, İDOBÜS projesinin, şirket olarak yolcularına güvenli, konforlu ve entegre ulaşım hizmeti sunma yaklaşımlarının yeni bir adımı olduğunu söyledi.

Paksoy, müşteri odaklı yaklaşımları doğrultusunda sürekli yapılan anket ve araştırmaların, bu projede de kendilerine yol gösterdiğini vurgulayarak şunları söyledi:  

“İDO olarak müşterilerimizin talep ve beklentilerini anketler ve araştırmalarla ölçümlüyoruz ve tüm projelerimizde, bu ölçümlemeleri esas alıyoruz. Bu nedenle tüm uygulamalarımız somut veri ve tespitlerden yararlanarak hayata geçiriliyor. İDOBÜS projemiz ile 11 dış hattımızı kullanarak Yenikapı’ya ulaşan yıllık ortalama 1,5 milyon yolcumuza yeni ve entegre bir ulaşım alternatifi yaratmak istedik ”

21 Haziran Pazartesi günü başlayacak İDOBÜS Servis hizmetinin ücreti, tüm yönlerde 5TL olarak belirlendi. 
 

Konuya ilişkin ayrıntılı bilgiye İDO’nun 0 212 444 44 36 numaralı Çağrı Merkezi ile  www.ido.com.tr adresli web sitesinden ulaşılabiliyor.

Editör: TE Bilişim