İDO,Bayram Boyunca Boğaz Turları’ nı Arttırıyor

İDO, İstanbul’un eşsiz güzelliklerini gözler önüne seren boğaz turları ile bayram boyunca tüm İstanbulluların hizmetinde. 20 Eylül tarihine kadar Boğaz Turları günde 4 seferle hizmet verecek. 2010 kültür başkenti şehrimizin ziyaretçi ve turist hareketine uyumu doğrultusunda; uzun ve kısa boğaz turları benzersiz bir keyif vaat ediyor.


İDO, yaza girerken eşsiz manzarasıyla Boğaz’ın keyfini çıkarmak isteyenlere özel düzenlediği boğaz turları için Ramazan Bayramı boyunca günde dört seferle tüm İstanbulluların hizmetinde olacaktır.

Boğaziçi’nin benzersiz güzellikteki sahillerini gezerken, yalılar, saraylar ve iskeleler arasında tarihsel bir yolculuğa çıkma fırsatı sunan boğaz turları, yolcularına keyifli anlar vaat ediyor.

İDO’ nun Boğaz ve deniz tutkunlarına özel olarak farklı alternatifler sunduğu turlarda; deniz, boğaz ve tarihi güzellikleri doya doya yaşamak isteyenlere tüm gün, kısıtlı zamanı olanlara ise kısa tur ile unutulmaz anlar yaşama fırsatı sunuyor.

Yolcularından gelen yoğun talebi de dikkate alan İDO, Kış tarifesinin ilk dönemi olan 20 Eylül-1 Kasım tarihleri arasında ise her gün 2 uzun tur ve 1 kısa tur olmak üzere seferlerine devam edecek.

Gezilere ilişkin ayrıntılı bilgiye İDO’nun 0 212 444 44 36 nolu çağrı merkezinden ve  www.ido.com.tr adresli web sitesinden ulaşılabiliyor.

Editör: TE Bilişim