İDO, Marmara ve Avşa Adası Seferleriyle Yaza Merhaba Diyor

İDO, Marmara- Avşa Adası güzergahında gerçekleştirdiği Avşa Seferleri’ni deniz otobüsleriyle 10 Nisan’da başlatıyor.

Deniz ulaşımına yatırımlarını sürdüren İDO, Marmara’nın önemli turizm merkezlerinden Avşa ve Marmara Adası’na düzenlediği seferlere 10 Nisan Cumartesi itibariyle başlıyor. Seferler, Haziran’a kadar Cumartesi günleri Bostancı-Yenikapı’dan kalkış, Pazar günü ise Marmara ve Avşa Adası’ndan dönüş şeklinde gerçekleştirilecek. Deniz otobüsleriyle gerçekleştirilecek seferlerde İDO yolcuları daha konforlu, hızlı ve güvenli bir seyahat keyfi yaşayacak.

13 Haziran 2010 tarihine kadar haftasonları düzenlenecek seferlerde, deniz otobüsleri saat 09.45’te Bostancı, 10.30’da ise Yenikapı’dan demir alacak.
İDO yolcuları saat 13.05’de Marmara, 13.35’te ise Avşa Adası’ na ulaşacak.

Pazar günleri Avşa Adası’ndan saat 15.00’da ayrılacak olan deniz otobüsleri saat 15.30’da Marmara Adası’ndan yolcularını alarak 18.05’te İstanbul’a ulaşmış olacak.

Hızlı ve kolay bilet almanın yolu; www.ido.com.tr


Hızlı, konforlu ve güvenli yolculuklar sunan İDO, yolcularına teknolojinin avantajlardan yararlanmaları ve rezarvasyon ve satın alma işlemlerini internet üzerinden yapmaları çağrısında bulunuyor. Web üzerinden satın alınan biletler, terminallerde bulunan İDOMATİK’ler sayesinde gişede bekleme yapılmadan basılabiliyor.

Editör: TE Bilişim