İDO’ da Kurban Bayramı Biletlerine Yoğun İlgi Devam Ediyor

İDO’ nun bayram tatili yoğunluğunu karşılamak için özel olarak hazırladığı tarifeye yolcular büyük ilgi gösteriyor. Biletli hatlarda   73 bin yolcu ve 17 bin araç biletinin satışı şimdiden gerçekleşti.  İDO, Eskihisar - Topçular araba vapur hattında ise yine doldur-boşalt yöntemini uygulayarak yoğunluğu karşılayacak.

Bu bayram da “Benim için bayram, sevdiklerimle beraber olmaktır” diyen herkesin yolu İDO’dan geçecek!

11 Ekim Cuma gününden başlayıp 20 Ekim Pazar gününe kadar sürecek 10 günlük Bayram Tarifesini açıklayan İDO, bu süre zarfında tüm hatlarda toplam 5.262 sefer ile 2 milyon 900 bin yolcu ve 375 bin araç kapasitesini arz edecek.

Uzun tatilin yaşanacağı bu tarihlere dönük özel tedbirler geliştiren İDO, feribot ve deniz otobüsü hatlarında sefer sayılarını artırırken, öngörülenin üzerinde oluşacak talepleri de ek seferler ile karşılayacak. Bilhassa Eskihisar-Topçular araba vapuru hattında yoğunluğu karşılamak için doldur-boşalt sistemiyle yapılacak aralıksız seferlerini 17 gemi ile güçlendirecek ve bu hatta toplam 2 milyon 53 bin yolcu ve 252 bin araç kapasitesi sunacak.

Kurban Bayramı dönemi için biletli hatlarda 565 bin yolcu, 83 bin araç kapasitesi sunan İDO, 73 bin yolcu ve 17 bin araç bileti satışını şimdiden gerçekleştirdi.

Avantajlı seçeneklerini, yoğun geçen yaz sezonunda da yolcularına sunan İDO, yolcu ve araç sayılarında yaz ayları boyunca yeni rekorlara da ulaştı. Kış tarifesinde de yine yolcularını düşünerek, onlara yeni avantajlar sunmaya devam ediyor. Bayram boyunca İDO avantajlarını, hızı ve rahatını yaşamak isteyen yolcular, internetten, gişelerden ve çağrı merkezinden bilet satın alma işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Ayrıca İDO Bayram tatili boyunca #benimicinbayram hashtag'i ile fotoğrafını paylaşıp, en çok beğeniyi toplayan, yolcularına sürpriz ödüller kazandıracak. Daha detaylı bilgiye www.ido.com.tr web sitesinden ve İstanbul Deniz Otobüsleri kurumsal facebook adresinden ulaşılabilir.

 

Editör: TE Bilişim