İDO, Bayram Tarifesi’ne geçiyor

İDO, 18 Eylül itibariyle “Ramazan Bayram Tarifesi”ne geçiyor. Ramazan Bayramı ve okulların açılış tarihleri dikkate alınarak düzenlenen seferler, 18 Eylül –23 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak.

Hızlı, güvenli ve keyifli yolculuklar sunan İDO, Ramazan Bayramı ve okulların açılması dolasısıyla artan yolcu talebini dikkate alarak, feribot ve deniz otobüsü hatlarında Bayram Tarifesi’ne geçiyor.

“Tatil İDO ile başlar” sloganıyla 2009 yazında, keyifli, konforlu ve güvenli yolculuk sunan İDO, tatilcilerin dönüşe geçmesi, Ramazan Bayramı ve okuların açılış döneminde yaşanan yoğunluğu göz önünde bulundurarak sefer sayılarını artırıyor.

“Bayramı Tarifesi” ile yolcularına alternatif ulaşım imkanı sunan İDO, en hareketli hatlar olan Pendik-Yalova, Yenikapı-Bursa ve Yenikapı-Bandırma hatlarında deniz otobüsü ve hızlı feribot sefer sayılarını, 18 Eylül-23 Eylül tarihleri arasında karşılıklı olarak 324 sefere çıkarıyor.

Bayram Tarifesi ile sefer sayıları artırılıyor

Bayram Tarifesi ile mevcut sefer saatlerine ek olarak;

• 18 Eylül Cuma günü, Yenikapı-Bandırma-Yenikapı hattında 08.30, 15.30,18.00,(denizotobüsü) ve 21.15,
 Bandırma-Yenikapı hattına ise 12.30, 18.30 ve 23.45 seferleri ekleniyor.

• 19 Eylül Cumartesi günü, Yenikapı- Bandırma seferlerine 08.30, 10.30, 15.30, 17.00
Bandırma-Yenikapı seferlerine 07.30, 12.30, 14.00 ve 18.30 seferleri ekleniyor.

• 20-21 Eylül günleri mevcut tarife 17.30 deniz otobüsü seferi ile güçlendirilirken,

• 22-23 Eylül günlerinde, Yenikapı- Bandırma hattına 15.30, Bandırma-Yenikapı dönüşüne ise 15.30 ile 18.30 seferi ekleniyor.

• Ayrıca Pendik – Yalova hattı seferleri 07:00 de başlayıp 22:45 te son buluyor.

Yolcuların talep ve beklentileri doğrultusunda düzenlenen Yenikapı- Bursa- Yenikapı ile Yenikapı- Yalova -Yenikapı hattındaki seferler de aynı şekilde güçlendirilerek, yolculara artırılmış sefer sayıları ile pek çok seçenek sunuluyor.

İDO Genel Müdürü Ahmet Paksoy: “Erken rezervasyon yaptırın”

Ramazan bayramının gelişi ve okulların açılması nedeniyle ana geçiş güzergahlarında yaşanabilecek yoğunluğa dikkat çeken İDO Genel Müdürü Ahmet Paksoy, rezervasyonların son dakikaya bırakılmaması yönünde çağrı yaparak, yolcularını erken rezervasyon yaptırmaları konusunda uyarıyor. Bilet alımlarında alternatif güzergahların da değerlendirilmesi gerektiğine işaret eden Paksoy, İDO’nun pratik ve hızlı altyapısı ile kolaylık sağlayan web sitesine satın alma işlemlerinde daha sık başvurulmasını öneriyor. 

İDO, tatil dönüşlerinde daha sık tercih edilen Bandırma- Yenikapı hattının yanı sıra, 75 dakikada İstanbul’a ulaşım kolaylığı sağlayan Bursa- Yenikapı hattını, yolcularına önemli bir alternatif olarak sunuyor.


Hızlı ve kolay bilet almanın yolu; www.ido.com.tr

Bilet satışlarında kolaylık sağlamak için internet ve call center hizmet bölümlerini de güçlendiren İDO, yolcularına terminalde zaman kaybetmeden işlemlerini yapabilecekleri gelişmiş bir teknik altyapı sunuyor.

Bilet işlemlerinin yüzde 40’ı interaktif (internet, call center) gerçekleştiren İDO’da, Web üzerinden satın alınan biletler, terminallerde bulunan İDOMATİK’ler sayesinde gişede bekleme yapılmadan basılabiliyor.

Editör: TE Bilişim