Hopaport'a Maliye Bakanından Teşekkür Belgesi

2014 yılında Artvin’de en çok Kurumlar Vergisi ödeyen şirketler arasında yer alan Hopaport'a Maliye Bakanlığınca Teşekkür Belgesi verildi.

Karadeniz Limanları içinde son yıllarda yıldızı parlamaya başlayan Hopaport, kendi bünyesinde her geçen yıl yaptığı yeni yeni yatırımlar ve ürettiği projeler ile gözlerin üzerine çevrilen bir adres olmaya devam ediyor. Artvin ekonomisi içinde gerek istihdam yarattığı ve gerekse il ekonomisine kattığı artı değer ile il’de Kurumlar vergisi içinde hep ilk sıralarda yer alan Hopaport'un bu gelişimini gören Gelir İdaresi de  Hopaport'u onurlandırmaya devam ediyor.

Hopaport'a bu defa Maliye Bakanı Mehmet Şimşek bir teşekkür belgesi gönderdi. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek imzalı Teşekkür Belgesinde “2014 yılında İlinizde en yüksek Kurumlar Vergisi beyanında bulunan ilk 10 mükellef arasına girmeniz dolayısıyla kutlar, ülkemize yaptığınız değerli katkılarınızdan dolayı teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim” ifadeleri yer aldı. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından Hopaport'a verilen Teşekkür Belgesini Genel Müdür Meriç Burçin Özer’e Hopa Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Melek Şahin ve Sicil Servis Şefi Kadir Çakır birlikte verdiler.

Genel Müdür Özer Teşekkür Belgesi takdimi sonrası yaptığı değerlendirmede “Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek’e bizleri onurlandırdığı için teşekkür ediyorum. Bizler ülkemizin kalkınması, İlimizde İstihdamı geliştirme ve iş potansiyelimizi artırarak İl ekonomisine katkı sunmaya gayret ediyoruz. Yeni yeni yatırımlarımız ve projelerimiz ile bu katkımız önümüzdeki yıllarda artarak devam edecektir. Maliye Bakanımız adına bu teşekkür belgesini verdiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim