HOPA LİMANI GÜVENLİ ELLERE TESLİM

Hopa Limanı güvenlikçileri ISPS KODU kapsamında eğitime tabi tutuldu.

Ülkemizin önemli Limanları arasında yerini alan ve Karadeniz’in Kuzeydoğu ucundaki son limanı olan ve işletmeciliğini Park Denizcilik ve Hopa Liman İşletmeleri A.Ş.’nin yaptığı HOPAPORT’ta liman güvenliğinden sorumlu Güvenlikçiler ISPS Kodlu yeni bir eğitimden geçtiler.

HOPAPORT Konferans salonunda gerçekleştirilen ve Hopa Limanı Güvenlik Müdürü Olgun Çıtlak tarafından verilen eğitim’e tüm güvenlik personeli eksiksiz olarak katıldı. 3 ayda bir yapılan ve bu yılın son eğitimi olan eğitim süresince HOPAPORT sorumluluk bölgesinde meydana gelebilecek olumsuz gelişmelere karşı Liman güvenliğinin en üst seviyeye çıkarılması konusu işlendi. 

Eğitim süresince Hopa Liman sahası giriş ve çıkışlarında ve Liman sahası içinde meydana gelebilecek iç ve dış tehditlere karşı hazırlıklı olunması ve personelin 5188 sayılı kanun kapsamında görev ve yetkileri gözden geçirildii.

Eğitim süresince sorumlu güvenlikçilerin personelin eksik ve noksanları da tespit edilerek bu eksikliklerin de tamamlanması  konusu da gözden geçirildi.

 

Editör: TE Bilişim