Hisarcıklıoğlu, Halim Mete'yi Rizespor'dan geri istiyor

Çok eskiden beri, Mete Kardeşler Şirketler Grubu  Başkanı Halim Mete, özellikle her ekonomik duruma uygun anlattığı fıkraları ile iş dünyasının renkli simalarından biridir.

Ancak aileden denizci Halim Mete'nin çok geniş çevrelerce bilinmesinde, kendi işlerinden çok, bir çok farklı sivil toplum kuruluşunda üstlendiği görevler daha çok rol oynuyor.

Lakin Rizeli olan Mete, uzun yıllardır TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevinde bulunuyor.

Mete, aynı zamanda Deniz Ticaret Odası'nda da başkan yardımcılığı yaparken,  Türk Spastik Çocuklar Vakfı Başkan Vekilliği, Türk Deniz Eğitim Vakfı Başkan Vekilliği, Karadeniz Eğitim, Kültür ve Çevre Koruma Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği, Rize Eğitim ve Kültür Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği de yapıyor.

Ancak Mete, geçtiğimiz günlerde kendisine bir şapka daha edindi ve biraz da emrivaki yapılarak Rize Spor Kulübü Başkanlığı'na seçildi.

Duyumlarımıza göre Mete bundan şimdilik memnun olsa da TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu bu durumdan biraz şikayetçiymiş.

Hisarcıklıoğlu, Rize Spor yöneticilerine " Halim Bey'e çok ihtiyacımız var. TOBB'da en yakın mesai arkadaşım. Lütfen Halim Bey'i bırakın " diyormuş.

Rizespor yöneticileri de "Rizespor'un da Halim Bey'e ihtiyacı var. Takım biraz kendine gelsin, ondan sonrasına bakarız " diyorlarmış.

Editör: TE Bilişim