Hepimizin Odası Hareketi İzmir'li denizcilerle buluştu

Deniz Ticaret Odası’nın seçimleri için Yönetim Kurulu Başkanlığı’na aday olan Tamer Kıran, önderliğinde ‘Hepimizin Odası Hareketi’, İzmir ziyaretleri kapsamında 27 Ocak Cumartesi günü İzmir Swissotel Grand Efes’te geniş katılımlı bir toplantı ile İzmir’li denizcilerle bir araya geldi.

Tamer Kıran konuşmasına Hepimizin Odası Hareketi’nin muhalif bir hareket olmadığını, Türk denizciliğini kalkındıracak bir birlik hareketi olduğunu vurgulayarak başladı. Kıran, “Deniz Ticaret Odası’nın sahibi denizcilerdir. Birlikte yöneteceğiz, odamızın kaynaklarını denizcilerin ihtiyaç ve sorunlarının çözümünde kullanacağız.” dedi. Ege’de faaliyet gösteren denizcilerin ihtiyaçları dururken başka alanlara kaynak aktarımı yapılmayacağını vurgulayan Kıran, “Bağışlar, ihtiyaçlar değerlendirilerek bütçe ve fayda esasına göre yapılacak, fizibilitesi, projelendirilmesi net olmayan alanlarda bağış yapılmayacaktır. Böylece Ege’de faaliyet gösteren denizcilerin ihtiyaçları dururken başka alanlara kaynak aktarımı yapılmayacaktır.” dedi.

Tamer Kıran Hepimizin Odası Hareketi’ni felsefesi ve amaçlarını aktardıktan sonra, komitelere aday olan katılımcıların takdimi gerçekleştirildi. Toplantıda Gökalp Erim’in Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanlığı için adaylığını açıklaması büyük bir coşkuyla karşılandı.

Editör: TE Bilişim