Dolu dolu geçecek olan İTÜ Denizcilk Fakültesi Festivali için geri sayım başladı. Festival 27,28,29 Nisan 2012 Tarihinde İTÜ Tuzla Kampüsü'nde gerçekleşecek.

Yurt dışındaki Denizcilik üniversitelerinden yaklaşık elli, yurt içinden de yüze yakın misafir öğrencinin katılımıyla farklı ülke ve farklı denizcilik üniversite öğrencilerini bir araya getirecek Denizcilik Festivali katılmak isteyen herkese açık olacak.

Festivalin ilk günü Denizcilik Lisans Öğrencileri Derneğinin düzenlediği "Denizcilik eğitimi ve mesleki alternatifler" sempozyumu yapılacak ve Festival alanında kurulacak olan standlarda meslek tanıtımı gerçekleştirilecek. Festival günü misafir öğrenciler için İstanbul gezisi de düzenlenecek.

Yüksek Sadakat ve Bulutsuzluk Özlemi gruplarının yanı sıra bir çok alt grup  festival alanında sahne alırken, diğer taraftan da alanda kurulacak olan festival oyunlarıyla eğlenceye doyulacak. Katılımcılar yelken ve kürek yarışlarının ardından, Akdeniz Gemisi ve Seyir kulesini gezme şansı bulacaklar. Ayrıca merak edenlere gemici bağları da öğretilecek. Ve isteyenler Denizcilk Festivali T-shirtlerinden alma fırsatı da bulacaklar.

Ücretsiz Tekerlekli Sandalye İçin Değerlendirme

Denizcilik Festivali'nde Yağmur Çocuklar Özel Eğitim merkezi tarafından uzman ekiplerle Ücretsiz Tekerlekli Sandalye dağıtımı için ölçme ve değerlendirme yapılacak.

Festival programı için: www.itudenizcilikfestivali.com

 

Editör: TE Bilişim