Hatay Havaalanı ulaşıma açıldı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye'de her şey tartışılır, her şey gelip geçer ama yapılan hizmetler kalır" dedi.

Erdoğan, Hatay Havaalanı ve aralarında TOKİ konutlarının da bulunduğu bazı tesislerinin ortak açılış törenine katıldı. Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, halkın hizmetine yönelik açılışların kendisini çok heyecanlandırdığını ifade ederek, yapılan her açılışın her şeye layık Türk insanına kalıcı hizmetler anlamına geldiğini söyledi.

Bu eserlerin Türkiye'nin kalkınmasının, ilerlemesinin, gelişmesinin ve Türk insanının yaşam kalitesinin gelişmesinin somut işareti olduğunu ifade eden Erdoğan, ''Türkiye'de her şey tartışılır, her şey gelip geçer ama yapılan hizmetler kalır'' dedi.

Siyasetçi ve yöneticiler için en büyük mutluluğun halkın gönlünü kazanacak, rızasını, hayır duasını alacak ve halkın hayatını kolaylaştıracak hizmetlere imza atmak olduğunu belirten Erdoğan, ''22 Temmuz seçimlerinden önce Hatay'da on binlerce vatandaşıma söz vermiştir. Seçimlerden sonra açılış törenlerine yönelik ziyaret programlarına Hatay'ı dahil edeceğimi söylemiştim. Bugün sözümü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum'' diye konuştu. (AA)
 
DenizHaber.Com

Editör: TE Bilişim