Sakarya’da yıllardır tavukçuluk yaparak adından söz ettiren İş Adamı Hasan Saka bu kez de balıkçı dükkanı açtı. Saka, “ Tavuk zaten beyaz et sektörü idi. Bu kez yine beyaz et olan balık işine girdik” dedi.
 
Adapazarı Katlı Pazaryerinde yıllardır Saka Piliç olarak faaliyet gösteren Hasan Saka beyaz et sektöründe adından başarıyla söz ettirdi. Saka Beyaz etin yanı sıra Balık sektörüne de el attı. Katlı Pazar yerinde balıkçı dükkanı açan Saka Sakarya’ya ilk defa özel olarak getirdiği Deniz Levreği ile günlük getirdiği taze balıklarla adından söz ettirmeye başladı.  Saka’nın dükkanında Hamsi, İstavrit, Palamut ve Mezgit gibi her türlü balığı bulmak mümkün. Saka’nın dükkanı ilk günden müşterileriyle dolup taşıyor. Saka hem balıkçı dükkanında hem de Tavukçu Dükkanında çalışarak yoğun bir mesai harcıyor.
 
Yeni sektörüyle ilgili bilgi veren Hasan Saka “ Ben yıllarca beyaz et sektöründe isim yaptım. Tavuk ve Hindi sattım. Satmaya da devam ediyorum. Balıkçılık sektörüne girdim. Her iki sektörü de birlikte yürüteceğim. İlk defa deniz levreğini getirdim. Sakarya’da ilkleri yapmayı sürdüreceğim. Balıklarımız her zaman günlük taze olarak satılmaktadır. Vatandaşlarımızı dükkanımıza davet ediyorum” şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilişim