Voleybol sezonu öncesi İstanbul Boğazı'nda düzenlenen tekne turunda bir araya gelen hakem gözlemci ve eşleri yeni dostluklar oluşturdular. Bu tür gezi, yemek ve tiyatro günleri gibi sosyal toplantılar yaparak dayanışma içerisinde olmaları için istekte bulundular. 

İstanbul Voleybol Hakem ve Gözlemci Derneği Başkanı Çetin Akbulut, eşi Miyase Akbulut ile yönetim Kurulu üyelerinin ev sahipliği yaptığı Tekne Turu'nda İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Tabibi Dr. Eray Alpman'ın da doğum günü pasta kesilerek kutlandı. 49 yaşını geride bırakıp 50. yaşından gün alan Dr. Eray Alpman'ı bütün hakem ve gözlemciler tebrik ettiler. Sağlıklı, başarılı ve mutlu uzun bir ömür gaçirmesini dilediler. 

23 Eylül Pazar günü saat 15:00'de başlayıp 18:00'de sona eren Tekne Turu'nda Dernek Başkanı Çetin Akbulut,"Tura katılan hakem ve gözlemcilere teşekkür etti. Hakemlerin isteklerini yönetim olarak değerlendireceklerini. Her yıl tekne turunu geleneksel hale getireceklerini, yine her yıl bir veya 2 kez yemek düzenleyeceklerini, ayrıca tiyatro günleri gibi sosyal toplantılar da yapacaklarını" söyledi. 

Güzel bir İstanbul havasında güzel ve mutlu bir gün geçiren İstanbullu Voleybol hakem ve gözlemciler ile eşleri tur sonrası teknede hatıra fotoğrafı da çektirerek günü ölümsüzleştirdiler. 
Editör: TE Bilişim